Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Tο «φάντασµα» του Φιλιππάκη τροµάζει τον Παναγιωτόπουλο

Πανικό στον διευθυντή Ειδήσεων του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, έχει προκαλέσει η είσοδος του εκδότη της «Δημοκρατίας», Ιωάννη Φιλιππάκη, στο Δ.Σ. της εταιρείας που ανήκει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Η περίοδος (σχετικά μικρή) που ο πρώτος έλυνε κι έδενε στον σταθμό και εμφανιζόταν ως απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού ανήκει πλέον στο παρελθόν.

 

Εσχάτως δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να διακινούν ακόμη και σενάρια σχετικά με το ενδεχόμενο της απομάκρυνσής του από το κανάλι του ομογενούς επιχειρηματία. Τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν από τη
στιγμή που αποφασίστηκε η είσοδος Φιλιππάκη στο Δ.Σ. του Open. Αν και επισήμως αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο εκδότης της έγκριτης «Espresso» θα ασχοληθεί με διάφορα, ήσσονος σημασίας διοικητικά θέματα, εσχάτως κυκλοφορεί και μάλιστα εντόνως ότι θα έχει διευρυμένο ρόλο στο εσωτερικό του καναλιού.

 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τους σχεδιασμούς της ιδιοκτησίας του Open, ο κ. Φιλιππάκης κατά το προσεχές διάστημα αναμένεται να αναλάβει έναν ευρύτερο ρόλο, που στόχο θα έχει τον εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους του καναλιού. Επί της ουσίας, θα έχει έναν άτυπο ρόλο διευθύνοντος συμβούλου, από τη στιγμή που θα μπορεί εν λευκώ να αποφασίζει για το κόστος τόσο στον ενημερωτικό τομέα όσο και στις υπόλοιπες παραγωγές του Open.

 

Η εξέλιξη αυτή έχει τρομοκρατήσει τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που προφανώς αντιλαμβάνεται ότι ο κ. Φιλιππάκης πρώτιστα θα ασχοληθεί και με τον τομέα όπου στην παρούσα φάση δεν θέλει κανέναν άλλον στα πόδια του ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Σαββίδη. Στη περίπτωση λοιπόν που θα επιχειρηθεί ακόμη και άτυπο «καπέλωμα» του κ. Παναγιωτόπουλου, τότε δεν αποκλείεται ακόμη και η πρόωρη παραίτηση από τα ηνία της ενημέρωσης του Open.

 

Σε κάθε περίπτωση, για άλλη μία φορά η κατάσταση στο εσωτερικό της τηλεοπτικής επιχείρησης του Ιβάν δεν είναι και η ιδανικότερη. Αλλωστε, αυτό φαίνεται και από τις διαρροές που γίνονται από στελέχη του σταθμού σε συγκεκριμένο site, που ασχολείται με θέματα των media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου