Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Στο Νews247 ετοιµάζεται να µετακοµίσει η Ακρίτα

Στην ολοένα και μεγαλύτερη ενίσχυση του site Νews247 προχωρά ο ιδιοκτήτης του ομίλου 24Μedia, Δημήτρης Μάρης, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κεντροαριστερό ηλεκτρονικό Μέσο. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον καλό επιχειρηματία να επενδύει στην περαιτέρω ενδυνάμωση του digital ομίλου, που κατά κοινή παραδοχή τα τελευταία χρόνια καταγράφει αξιοσημείωτη παρουσία στην ολοένα και αναπτυσσόμενη αγορά.

 

Από την περίοδο που αποφάσισε την απεμπλοκή του από τα συμβατικά media (εφημερίδες, ραδιόφωνα) ο Δημήτρης Μάρης έδειξε διάθεση να προχωρήσει σε επενδύσεις στο πεδίο του digital. Στο πλαίσιο αυτό,προχώρησε σε ένα νέο εταιρικό οργανόγραμμα, προσλαμβάνοντας ανθρώπους που γνώριζαν πολύ καλά το αντικείμενο. Προς την εξυπηρέτηση αυτής της στρατηγικής κινήθηκε η απόφασή του να προχωρήσει σε συνεργασία με τη «σιδηρά κυρία» της Olive Media και επί σειράν ετών στενή συνεργάτιδα του Πέτρου Κωστόπουλου στην ΙΜΑΚΟ, Μαρία Γράψα.

 

Πέραν των επιτελικών, ο Δημήτρης Μάρης προχώρησε και σε νέες συνεργασίες με δημοσιογράφους, ικανούς να μετατοπίσουν κοινό. Ηδη ξεκίνησε αρθρογραφία στο Νews247 ο Γιώργος Καρελιάς, ενώ στις αρχές της εβδομάδας ανακοινώθηκε η συνεργασία και με τον Γιάννη Τριάντη, που μέχρι πρότινος έγραφε στο «Documento» και το Newpost. Πρόκειται για δύο υπογραφές με μεγάλη διαδρομή στην παλιά, καλή «Ελευθεροτυπία». Οι μεταγραφές του Δ. Μάρη φαίνεται δεν έχουν τέλος, αφού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ο επιχειρηματίας έχει κάνει πρόταση και στην Ελενα Ακρίτα. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο εκτιμούν ότι η αρθρογράφος είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι», ξεκινώντας συνεργασία με το Νews247.

 

Κατά κοινή παραδοχή, η προσθήκη της κυρίας Ακρίτα, σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ενισχύει και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό το ενημερωτικό portal της 24Μedia. Εκείνο που προκύπτει ως συμπέρασμα από τα πρόσωπα, αλλά και τη γενικότερη στρατηγική που έχει χαράξει ο κ. Μάρης είναι ότι φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν ισχυρό όμιλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς, η οποία είναι αλήθεια ότι υποεκπροσωπείται από σοβαρά media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00