Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«MEGA Stories» µε τη ∆ώρα Αναγνωστοπούλου κάθε Δευτέρα στις 23.10

Με μια νέα δημοσιογραφική εκπομπή ενισχύει τον τομέα της ενημέρωσης το Μega. Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα η Δώρα Αναγνωστοπούλου και μια ομάδα με έμπειρους συνεργάτες ερευνά και αποκαλύπτει ιστορίες και πρόσωπα της καθημερινότητας που έχουν να διηγηθούν κάτι.

 

Στο πρώτο επεισόδιο η εκπομπή ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και συναντά τον «ασθενή μηδέν» της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια επισκέπτεται το ΑΧΕΠΑ και τον «Ευαγγελισμό», όπου καταγράφει τις μάχες που δίνουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στις συγκλονιστικές αυτές συναντήσεις αποτυπώνονται η αγωνία και ο σκληρός αγώνας την ώρα του καθήκοντος, αλλά και η αισιοδοξία μεταξύ υγειονομικών και ασθενών.

 

Η κάμερα της εκπομπής, παράλληλα, συναντά ανθρώπους που έχουν νοσήσει και μιλούν για την εμπειρία τους, ενώ στέλνουν και μήνυμα στους αρνητές της πανδημίας, αλλά και έγκριτους επιστήμονες, οι οποίοι σε συνεντεύξεις τους μιλούν για όσα έχουν ανακαλύψει μέσα από συστηματική μελέτη για τον ιό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου