Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χριστίνα Ορφανίδου: Έκανε μήνυση στον πρώην της για το ροζ βίντεο

Η Χριστίνα Ορφανίδου βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η 35χρονη παίκτρια, η οποία αποχώρησε την Παρασκευή από το σπίτι του «Big Brother», μίλησε μεταξύ άλλων για το επίμαχο ζήτημα που την αφορούσε με την κυκλοφορία του ροζ βίντεο που διέρρευσε, όσο φιλοξενούνταν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

 

Η Χριστίνα, μιλώντας για την πολυσυζητημένη υπόθεση με το ροζ βίντεο, είπε ότι κινήθηκε νομικά, πριν από περίπου 3 χρόνια, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της, αλλά επειδή βρισκόταν στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να είναι παρούσα κατά την εκδίκαση κι έτσι η υπόθεσή της πήρε αναβολή. «Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό… Δεν σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά», είπε η 35 πρώην παίκτρια του «Big Brother».

 

«Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με το σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Ορφανίδου

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00