Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Μέχρι κεραίας

Επιτέλους ρε παιδιά! Πέρασαν 50 τόσα επεισόδια μέχρι να σηκώσει το χέρι της η Ελένη κρατώντας κάτι βαρύ και πάρε τον άλλο κάτω. Εδώ σε θέλουμε κυρία εισαγγελέα μου να φωνάξεις ΑΘΩΑ η κατηγορουμένη, όχι που μου βρήκες την Χρυσή Αυγή…..

 

Στην σειρά  “Άγριες Μέλισσες” για αυτές μιλάμε, εμφανίζεται ο Χάρης Σώζος –μόνο εγώ νομίζω ότι μοιάζει στο Νίκο Ρίζο;-και κατά πως πάνε τα πράγματα φαίνεται ότι είναι ο πατέρας του Μελέτη, ο τραπεζίτης που βίασε την Δανδουλάκη. Αννέτ μείνε στο Παρίσι. Που να τρέχεις τώρα….

 

Και όμως κυρία μου κυκλοφορούν ανάμεσα μας και λέγονται αμφισβητίες του κορονοιού. Με τη χώρα να ναι έτοιμη να κλάψει πικρά, σου βγαίνει ο άλλος στη τηλεόραση και σου λέει ‘ ποιος ιός και αηδίες, κ λ π, κ λ π». κανονικά εδώ ξεχνάς δημοκρατίες και λοιπές δυνάμεις, τον μπουζουριάζεις και τελειώνει το θέμα. Για τους ηλίθιους συνοπτικές διαδικασίες, στα θέματα υγείας….

 

Χάσαμε τα Live streaming του big brother. Τα κόψανε, γιατί είχανε λέει διαρροές στον Τύπο. Δηλαδή αυτά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας πως τα αντιμετωπίζει κάθε σπιτικό πολύ θα ήθελα να μάθω. Πάρα πολύ…. Επίσης αν ο Τύπος ασχολείται με τέτοιες διαρροές καλά να πάθει!

 

Έβλεπα με προσοχή- όση γίνεται δηλαδή δεν έπαιζε και ο Θρύλος- αυτό το just the two of us και έχω να πω πως δε το λες αποτυχημένο με 15% σε ένα κανάλι που όλα τα υπόλοιπα προγράμματα πλην του πρωινού έχουν θερμοκρασίες Νευροκοπίου. Λες όμως, ότι τη Ζωζώ στην οποία έχω τεράστια αδυναμία, την προστατεύεις και δε τη βγάζεις με τριπλό μασαζοκαλσόν. Επίσης εμένα μου άρεσε ο Λε- Πα και η παρτενέρ του. Μια χαρά ζευγάρι. Κελαηδάει…

 

Καλά άμα είδα τη Ραχήλ Μακρή, ήπια ένα μισοτελειωμένο ουίσκι που είχα από την Άλκηστης, το προηγούμενο βράδυ. Λέω να δεις θα βγει και ο Τσακαλώτος, γιατί έχουνε κεσάτια εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ευτυχώς το γλυτώσαμε το εγκεφαλικό….

 

Ο ΑΛΦΑ εξαφανίζει τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. Διαγράφει δηλαδή την ιστορία του. Ευτυχώς όμως κρατάει αυτές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εντάξει, δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα….

 

Προφανώς ήταν τρολιά αυτό που γράφτηκε ότι είπαν από την κυβέρνηση ότι επιτρέπεται την 28η Οκτωβρίου να παρελάσουμε στα μπαλκόνια μας. Πολύ λυπήθηκα. Έτοιμη ήμουν με τη σημαία πάνω –κάτω να μαζέψω τα ζαρζαβατικά της εβδομάδας….

 

Μου άρεσε ο Καπουτζίδης με τον ευθύ του λόγο. Άν δεν μπορέσει η χώρα μου να μου δώσει το δικαίωμα να αποκτήσω ένα παιδί, θα φύγω θα πάω άλλου’. Τι να πει ο άνθρωπος το 2020?

 

Επιτέλους μια πολιτική εκπομπή. Ο τίτλος της «Βαβέλ» με τον Νίκο Φιλιππίδη. Στο νέο πρόγραμμα του Μέγκα. Γιατί μπορεί να μας τρώει ο κορονοιός, αλλά μας καίει και ο Σουλτάνος….δρομολόγια το Καστελόριζο κάνει το Oruc Reis….

 

Δεν τον ξέρω το Μάρλον Μπράντο γιατί γεννήθηκα το 2000, είπε μια στο Gntm. Δεν είναι αυτός ο λόγος πουλάκι μου που δεν τον ξέρεις. Είναι που προτίμησες να πας σε αυτό το reality…..

 

Με μια απορία θα πέσω να κοιμηθώ και ύπνος δεν θα με πιάνει: αυτή η σκάλα σε τι χρησιμεύει στην κρυψώνα του Δούκα;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου