Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-O Τάσος Καραμήτσος ενισχύει περαιτέρω με κόσμο -και όχι μόνο- το οικονομικό site Newsmoney

 

-Επιστρέφει σε συμβουλευτικό ρόλο σε ημερήσιο φύλλο ο έμπειρος εφημεριδάς Χρήστος Μουλινός

-Εντύπωση έχει προκαλέσει σε όλους στην Παιανία η επιµονή του κατά τα άλλα αυστηρού Χρήστου Παναγιωτόπουλου να καταστήσει παρουσιαστή τον υιό ∆ιονυσάτο, ο πατήρ του οποίου έλαµψε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

-Η σιωπή της πλευράς του Ιβάν Σαββίδη για τα τεκταινόμενα στο Open αφενός δημιουργεί έντονη ανησυχία, μήπως πρόκειται για τη νηνεμία πριν από την καταιγίδα, και αφετέρου ρίχνει λάδι στη φωτιά των σεναρίων περί οριστικής απόφασης του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να εγκαταλείψει των σπορ των media, και μάλιστα σε εύλογο χρονικό
διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενοι μήνες θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικοί.

 

-∆ύο προτάσεις για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν φέρονται να εξετάζουν ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του  «Ράδιο Αρβύλα».

 

-Ο Γιώργος Λεβέντης, που εσχάτως επέστρεψε από το Open, είναι ο ιθύνων νους για τη δημιουργία της συνδρομητικής πλατφόρμας του Ομίλου ΑΝΤ1, η οποία θα διατίθεται μέσω Internet αλλά και επίγειας τηλεόρασης. Στο εγχείρημα συμμετέχουν και ειδήμονες από το Fox News.

 

-Χαµόγελα σκόρπισαν οι επιδόσεις των προγραµµάτων της ΕΡΤ, ιδιαίτερα η σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», µε πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

-H Mπέτυ Μαγγίρα είναι η βασική υποψήφια για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι μαγειρικής που σκέφτεται να λανσάρει ο ΣΚΑΪ ως απάντηση στο «Master chef» του Star και σε συνεργασία με την εταιρεία του Τούρκου παραγωγού, Ατσούν Ιλιτζαλί. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να κερδηθεί ο ανάλογος χρόνος, ενώ το project θα βασίζεται στο φορμά του «Κάτι ψήνεται».

 

-Μπορεί στην κρατική τηλεόραση να άνοιγαν… σαμπάνιες για τις επιδόσεις τόσο των νέων ενημερωτικών εκπομπών όσο, κυρίως, και των σίριαλ που λανσάρισε το Ραδιομέγαρο, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με
το εγχείρημα του ΕΡΤ Sports. Η μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά δεν συγκέντρωσε τον
αριθμό των τηλεθεατών που περίμεναν οι διοικούντες την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα το κανάλι να πνέει τα λοίσθια.
Σε αυτή την περίπτωση, τα αθλητικά προγράμματα θα μοιραστούν σε ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και ERTFLIX.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου