Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

MEGA: Η Δανάη Μπάρκα πρώτη καλεσμένη στη νέα εκπομπή «Roomies»

Οι «Roomies» είναι τρεις γυναίκες που ζουν στην Αθήνα την εποχή του κορονοϊού. Αποφασίζουν, λοιπόν, να συγκατοικήσουν σε ένα μεγάλο σπίτι, μια μεζονέτα στα βόρεια προάστια, για να είναι μαζί και να βλέπουν τηλεόραση. Τόσο απλή η ιδέα της νέας εκπομπής του Mega, που ξεκινά το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 4.30 μ.μ. και θα παίζεται κάθε Σαββατοκύριακο έως τις 5.45 μ.μ.

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού κλείνονται σε ένα σπίτι και από εκεί τα κάνουν όλα. Οταν βλέπουν πρόγραμμα με μαγειρική, τρέχουν στην κουζίνα να μαγειρέψουν. Οταν βλέπουν εκπομπές μόδας, ντύνονται και βάφονται ανάλογα. Οταν υπάρχει γυμναστική, γυμνάζονται κι αυτές.

 

Αλλά σε απόσταση ασφαλείας, έχουν και έναν καλεσμένο κάθε φορά. Η πρώτη καλεσμένη στο σπίτι των συγκατοίκων θα είναι η Δανάη Μπάρκα. Οπως μας είπαν τα τρία κορίτσια, στόχος είναι μόνο η θετική ενέργεια στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

 

Το «Roomies» είναι η πρώτη από τις τέσσερις πιθανές συνεργασίες του Νίκου Κοκλώνη με το Μega, σε επίπεδο ανεξάρτητων παραγωγών. Συζητήσεις έχουν προχωρήσει για ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, για τη μουσική εκπομπή του Αντώνη Ρέμου και το «Gogglebox», ένα show με ζευγάρια από διαφορετικές πόλεις, όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Καβάλα, που θα βλέπουν διάφορες εκπομπές και θα σχολιάζουν όπως κάνουν όλοι οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

 

Ενδιαφέρον, όμως, υπήρξε και για τις «Εγκλωβισμένες». Θα θυμάστε στον καιρό της καραντίνας μια διαδικτυακή εκπομπή με τη Μαρία Κωνσταντάκη, την Κατερίνα Θεοχάρη, τη Σύλβια Δεληκούρα και τη Μαρία Σολωμού που είχε κάνει θραύση. Και αυτή έχει μπει στο μικροσκόπιο των συζητήσεων.

 

Από τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά στο Secret της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00