Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Λάμπρος Φισφής: «H κωμωδία θέλει ρίσκο»

Είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική τηλεόραση λόγω του αστείρευτου χιούμορ του. Ο Λάμπρος Φισφής και η ομάδα του έρχονται στο Mega για να παρουσιάσουν… «Απόψε μόνο», το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show στο Μega, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα.

 

Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του και μαζί υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές. Από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23.30 ο Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη, αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, you tubers, δημοσιογράφους
κ.ά., στο ξενοδοχείο «Μπάγκειον», το ιστορικό κτίριο της πλατείας Ομονοίας.

 

«Γυρνάμε επιτέλους μετά από 8 χρόνια με comedy show από εκεί που ξεκινήσαμε. Η ομάδα ξανασυναντιέται με νέα πρόσωπα και μια έξτρα εμπειρία όλων αυτών των ετών και έχουμε σχεδιάσει μια εξέλιξη αυτού που αρχίσαμε με το “Κάψε το Σενάριο”. Όλα τα νέα είδη κωμωδίας σε ένα late night show. Αυτό προσπαθήσαμε να περάσουμε και με την υπόθεση του πρόμο βίντεο. Ένας φόρος τιμής στους “Blues Brothers” και το “Oceans 11”», αναφέρει ο Λάμπρος Φισφής στην «On time». Και συνεχίζει: «Το γύρισμα του πρόμο είχε πολλή πλάκα σε όλα τα επίπεδα. Από το αμάξι που οδηγούσε ο Δημήτρης, που ήταν τόσο παλιό και χαλασμένο που ήθελε τέρμα γκάζι για να μη σβήσει, μέχρι το γύρο που φάγαμε στις δέκα το πρωί γιατί τον λιγουρευτήκαμε και μέχρι το πλάνο που βγαίνω από τον Κορυδαλλό. Είχαμε σαφή οδηγία ότι απαγορεύεται να βγω από τηνκεντρική πύλη και έπρεπε να βγω από μια μικρή πορτούλα. Αλλά είδα μια κλούβα να μπαίνει και μπήκα μαζί. Και όπως έκλεινε η πόρτα και ένας φρουρός μου φώναζε, έκανα την έξοδό μου.Έτσι είναι η κωμωδία. Θέλει ρίσκο».

 

Όλοι μαζί μία παρέα

Κάθε επεισόδιο του «Απόψε μόνο» είναι (γ)ραμμένο στα μέτρα των καλεσμένων της  εκπομπής. Η ομάδα του «Απόψε μόνο» γράφει σουρεαλιστικά σκετς, σχεδιάζει παιχνίδια και τους προκαλεί να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Όλοι μαζί γίνονται μία παρέα με ένα μόνο σκοπό: να περάσουν καλά. Σε αυτό το late night comedy show όλα επιτρέπονται, αρκεί να είναι αστεία: stand-up comedy, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, tailormade σκετς, αλλά και μουσικές προκλήσεις μπροστά από ένα μικρόφωνο, γίνονται κομμάτια ενός τηλεοπτικού παζλ. Η επικαιρότητα σχολιάζεται με μοναδικό τρόπο, μέσα από χαρακτήρες- έκπληξη που θα κάνουν την εμφάνισή τους κάθε βραδιά χωρίς προειδοποίηση. Και… η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει. O εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό κάθε Πέμπτη στις 23.30.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου