Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Λάμπρος Φισφής με το «Απόψε µόνο» έρχεται στο MEGA

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική ομάδα του έρχονται να παρουσιάσουν… «Απόψε μόνο» το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show στο Μega.

 

Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του και μαζί υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές. Από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 23.30 και κάθε Πέμπτη, ο Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Aγγελο Σπηλιόπουλο υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, YouTubers, δημοσιογράφους κ.ά., στο ξενοδοχείο «Μπάγκειον», το ιστορικό κτίριο της Πλατείας Ομονοίας.

 

Μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Σπίτι με το Mega», το καθιερωμένο πλέον μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, υποδέχεται τους Onirama. Το δυναμικό συγκρότημα με την ανεξάντλητη ενέργεια θα μας ξεσηκώσει αποκλειστικά στο Μεγάλο Κανάλι, γιορτάζοντας όλοι μαζί 20 χρόνια χορό! Μαζί τους η «Number one» Ελενα Παπαρίζου, ο Μάνος Πυροβολάκης και
ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου