Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Στέλλα Γκαντώνα: Το άλμπουμ της ζωής μου

Της Σάσας Σταμάτη

 

Λίγοι γνωρίζουν πως είναι γεννημένη στην Κοζάνη τις πρώτες μέρες του Γενάρη του ’85. Αγαπάει πολύ τη Γαλατινή, ένα ορεινό χωριό της Δυτικής Μακεδονίας απ’ όπου κατάγονται και οι δύο γονείς της και εκεί μένει ο παππούς της Στέργιος.

 

Εκεί περνούσε όλα τα καλοκαίρια με το που τελείωνε το σχολείο και όπως όλα τα παιδιά της πόλης περίμενε πώς και πώς να ξεκινήσουν οι διακοπές για να πάει στη γιαγιά. Σε μία από τις φωτογραφίες που παραχωρεί στην εφημερίδα «ON Time» αποτυπώνεται μωρό ημερών… Κόρη μιας τετραμελούς οικογένειας, είναι η μικρότερη. Έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της αλλά μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, Αγνή. Κολλητή της φίλη, μεγάλη της αγάπη και ο άνθρωπός της γενικότερα είναι η αδερφή της, Αλέκα.

 

Οκτώ χρόνια μεγαλύτερη και παρά τη διαφορά ηλικίας είναι αχώριστες. Η Στέλλα μεγάλωσε σε μια ήσυχη οικογένεια, οι γονείς της, κάνοντας τη δική τους επανάσταση, ήρθαν στην Αθήνα τη δεκαετία του ’80 και εργάζονταν νυχθημερόν. Εκείνη «κληρονόμησε» την τόλμη τους, αλλά και τα απαραίτητα εφόδια που της έδωσαν για
να πετύχει τους στόχους της.

 

Μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός. Δεν ήθελε με τίποτα να ακούσει για την επιχείρηση που διατηρεί εδώ και 40 χρόνια η οικογένειά της στο κέντρο της Αθήνας. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο ΑΠΘ, αλλά στο τέλος την κέρδισε η δημοσιογραφία. Το 2011 έπιασε την πρώτη της δουλειά στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα. Έκανε ελεύθερο ρεπορτάζ και το 2012 μεταπήδησε στο πολιτικό ρεπορτάζ ως συντάκτρια. Εργάστηκε σε εφημερίδες και στο ραδιόφωνο, ενώ το 2018 ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο OPEN.

 

Η Στέλλα ζει στην Πανόρμου, συχνάζει στο Κέντρο και το αγαπημένο της βιβλίο είναι ο «Χάρι Πότερ». Στα φοιτητικά χρόνια της έμενε στη Θεσσαλονίκη και με την πρώτη ευκαιρία θέλει να την επισκέπτεται, καθότι εκεί ζουν οι
φίλες της, αλλά και συγγενείς της, αφού είναι Βορειοελλαδίτισσα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή της είναι η οικογένειά της. Όσο για την προσωπική της ζωή, δεν την κρύβει, αλλά φροντίζει να την κρατάει μακριά -πολύ μακριά- από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί δεν θεωρεί ότι ενδιαφέρει και κανέναν. Κολλητός της φίλος είναι ο Στέλιος, που ξέρει τα πάντα για εκείνη.

 

Ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί, κάνει γυμναστική, δεν της αρέσει (ούτε και ξέρει) να μαγειρεύει. Αυτό που την εξοργίζει είναι να στεναχωριούνται οι δικοί της άνθρωποι από ανυπόστατα δημοσιεύματα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου