Το δίδυμο Τσίπρα – Παππά πίσω από τα δημοσιεύματα για την Μαρέβα

Σχεδόν καθημερινές είναι οι επιθέσεις των Μέσων που διευθύνει ο δημοσιογράφος Κωστας Βαξεβάνης, προς την σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Επί της ουσίας πρόκειται για την αποτύπωση σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, μιας στρατηγικής που έχει επιλέγει εδώ και χρόνια στα υπόγεια της Κουμουνδουρου. Μάλιστα οι καλά γνωρίζοντες, επισημαίνουν ότι τόσο οι επιθέσεις τύπου Πολάκη, όσο και τα δημοσιεύματα Βαξεβάνη εναντίον της Μαρεβας, βρίσκουν στο απόλυτο βαθμό σύμφωνο τον Αλέξη Τσίπρα. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι πολλά από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς, τελούσαν υπό την απόλυτη έγκριση του δίδυμου Τσίπρα – Παππά. Ο τέως πρωθυπουργός θεωρεί ότι οι επιθέσεις στο πρόσωπο της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτακη, εκτός από την επικοινωνιακή ζημιά που επιφέρουν, δημιουργούν προσωπικό θέμα και στον ίδιο. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος. Πάντως ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εκείνο που αξιζει να επισημανθεί, είναι ότι ο βασικός «παίκτης» πίσω από τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με την σύζυγο του πρωθυπουργού είναι ο Νίκος Παππάς.

Υ.Γ.: Και χθες η εφημερίδα Documento «αφιέρωσε» ένα ακόμη πρωτοσέλιδο στην σύζυγο του πρωθυπουργού, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει που ακριβώς κρύβεται η «αποκάλυψη». Απλώς για να υπάρχει η Μαρέβα στην πρώτη σελίδα.

 

Ενδιαφέρει.: Επι των ημερών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το παραδικαστικό κυκλώματα που όπως αποδεικνύεται λειτουργούσε σε γνώση του τότε Μαξίμου, προσπάθησε να «στήσει» και δικαστική υπόθεση εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού.