Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τηλευαγγελιστής κηρύττει ότι ο κοροναϊός μπορεί να καταστραφεί από… τον θείο άνεμο

Ο διάσημος και πολυεκατομμυριούχος Αμερικανός, τηλευαγγελιστής Kenneth Copeland, ο οποίος πρόσφατα υποστήριξε ότι η πανδημία του κοροναϊού θα τελειώσει «πολύ πιο γρήγορα» επειδή «οι χριστιανοί θα τον συντρίψουν με τις προσευχές τους», ξαναχτυπά.

Αυτή τη φορά καλεί «τον θείο άνεμο» για να καταστρέψει τον ιό. Πριν γυρίσει και φυσήξει προς την κάμερα ο Copeland είπε αναφερόμενος στον κοροναϊό: «Φυσάω τον άνεμο του Θεού πάνω σου. Σε καταστρέφω για πάντα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Ευχαριστώ Θεέ μου. Ας το να συμβεί. Κάν’ το να συμβεί».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NowThis, μέσα στην τεραστίων διαστάσεων εκκλησία του στο Τέξας, είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι οι θεατές του σόου του μπορούν να θεραπευτούν από τον ιό αγγίζοντας τις οθόνες τους και παρότρυνε τους θεατές να συνεχίσουν να πληρώνουν τις συνεισφορές του παρά την απώλεια της δουλειάς τους.

Μάλιστα, συνέκρινε τον ιό με τη γρίπη και είπε ότι τα άτομα που παρακολούθησαν τις υπηρεσίες του θα μπορούσαν να θεραπευτούν αυτοπροσώπως. «Ας βάλουμε το θερμόμετρο, κι αν βρούμε έναν με πυρετό, θα τον βάλουμε να θεραπευθεί εδώ και τώρα» δήλωνε.

Δείτε το βίντεο

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZMkyDS5ULts&feature=emb_title

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00