Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Από την the Newton’s το (εξαιρετικό) νέο spot: «Μένουμε Σπίτι, Βγαίνουμε Νικητές»

Στο πλαίσιο του συντονιστικού της ρόλου για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού COVID-19, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υλοποιεί την ενημερωτική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι, Βγαίνουμε Νικητές».

 

 

Η νέα αυτή προσπάθεια εντάσσεται στη συνολική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» που πραγματοποιείται με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον νέο ιό.

 

 

Στην κατεύθυνση αυτή, παρουσιάστηκε νέο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο αναδεικνύει την προσφορά όλων όσοι εργάζονται με περισσή αυταπάρνηση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά και να φροντίζουν για την προστασία εκείνων που μένουν στο σπίτι – που και αυτοί με την σειρά τους επιδεικνύουν επιμονή και υπομονή.

 

 

Το συγκεκριμένο βίντεο – προσφορά του Διονύση Σαββόπουλου με το τραγούδι «Το περιβόλι»- ανήρτησε στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον «κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό».

«Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Δημιουργημένο από την εταιρεία The Newton’s  Laboratory σε παραγωγή Ελένης Ασβεστά, το βίντεο σκηνοθέτησε ο Χάρης Πατραμάνης και το μοντάζ του επιμελήθηκε ο Γιώργος Μαυροψαρίδης

 

 

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι: “Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές! Το νέο μας βίντεο για όλους τους περήφανους Έλληνες που προσπαθούν με συνέπεια! Η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε έχει ένα ρόλο για όλους μας.Ένα ρόλο που αν παίξουμε όπως πρέπει, με ευαισθησία, αλλά και με δύναμη, θα μας οδηγήσει στο τέλος αυτού του δύσκολου δρόμου. Στην πατρίδα μας, εμείς οι Έλληνες με τη στάση μας, γινόμαστε παράδειγμα για όλο τον κόσμο,σε μια συγκυρία που δυστυχώς παραδοσιακές δυνάμεις του πλανήτη έδειξαν ανέτοιμες για μία τέτοια δοκιμασία. Και αυτό θέλει να αναδείξει με την καμπάνια της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Μία αποτύπωση της πραγματικότητας, και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ,σε όλους μας που στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε την πανδημία. Με σύνεση και σοβαρότητα, με αυταπάρνηση και γενναιότητα, κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Μέσα στο σπίτι οι περισσότεροι, εκεί έξω, όπου χρειαζόμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Κυρίως, είναι μία καμπάνια που δείχνει ότι όταν στεκόμαστε ενωμένοι, είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Και αν συνεχίσουμε να κάνουμε το σωστό, δεν θα αργήσει η μέρα, που θα βγούμε από αυτή τη μεγάλη δυσκολία, και θα βγούμε νικητές!”

 

 

Αξίζει.: Για άλλη μια φορά η ομάδα της The Newton’s απέδειξε την υπεροχή της, έναντι των υπολοίπων της πιάτσας. Τα καλά να λέγονται, ακόμη κι’ αν δεν αρέσουν στους πολλούς της αγοράς. Άλλωστε, στο τέλος εκείνο που μένει είναι το αποτέλεσμα. Και εν προκειμένου το αποτέλεσμα είναι άριστο .

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00