Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μια ιστορία που ερευνούν οι εισαγγελείς και σχετίζεται με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Ο Εισσαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος διενεργεί έρευνα με αφορμή τρία (3) δημοσιεύματα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με συντάκτη τον δημοσιογράφο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ με τίτλους «Τα έξι καυτά ερωτήματα» , «Το χρυσό deal των 11 εκατ.από Κυριακίδη σε Μάκη» και «Colpo grosso από Μάκη» που δημοσιεύθηκαν την 25/6/2016, 17/6/2016 και 2/7/2016, αντίστοιχα. Στα ανωτέρω δημοσιεύματα γίνεται λόγος για την εφημερίδα VETO του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η οποία κυκλοφόρησε για σύντομο χρονικό διάστημα (14 μήνες) και η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει «ταμειακή διευκόλυνση» ύψους 9.000.000 ευρώ από την εταιρεία ΝΕΠ, συμφερόντων Πέτρου Κυριακίδη καθώς και η αγορά των 44% των μετοχών της VETO από τη ΝΕΠ.

 

 

Το τρίτο δημοσίευμα αναφέρεται στην πώληση της βίλας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στη ΦΙΝΤΕΛ Α.Ε με φερόμενο ιδιοκτήτη τον γιό του, αντί του ποσού των 2,04 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποφύγει καταβολή αποζημίωσης ατον πρώην δήμαρχο Αλμυρού Βόλου.

 

 

Σχετικά με το τρίτο δημοσίευμα και για την αποφυγή της αποζημίωσης στον Δήμαρχο του Βόλου από τον Τριανταφυλλόπουλο προκύπτει ότι για να μην του κατασχέσουν την ακίνητη περιουσία την μεταβίβασε στην ανώνυμη εταιρεία με επωνυμία «ΦΙΝΤΕΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΦΙΝΤΕΛ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε». Σκοπός της εταιρείας είναι η αγοραπωλησία, ανοικοδόμηση, επισκευή, ανακαίνιση και εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο οποιωνδήποτε ακινήτων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέτοχοι είναι οι ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος του Ευθυμίου και ΚΙΛΙΑΝ Κίμ-Βίβιαν, σύζυγος Ευθυμίου Τριανταφυλλόπουλου.

 

 

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου πωλεί, παραχωρεί, μεταβιβάζει και παραίνει κατά πλήρη κυριότητα στην εταιρεία με την επωνυμία ΦΙΝΤΕΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ακίνητο στην Εκάλη Αττικής.

 

 

Από την έρευνα μέχρι σήμερα προκύπτει ότι το ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.250.000,00 ευρώ), το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον ΤΡΙΑΝΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο για την συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΦΙΝΤΕΛ Α.Ε., η οποία κρίθηκε ως επιβαλλόμενη για την αγορά του ακινήτου ιδιοκτησίας του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Ευθυμίου του Κωνσταντίνου, συνιστά προσαύξηση της περιουσίας του και δεν δικαιολογείται από φορολογηθέντα εισοδήματα του ιδίου.

 

 

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.250.000,000 ευρώ), το οποίο χρησιμοποιήθηκε από την KILIAN KIM για την συμμετοχή της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΦΙΝΤΕΛ Α.Ε, η οποία κρίθηκε ως επιβαλλόμενη για την αγορά του ακινήτου ιδιοκτησίας του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Ευθύμιου του Κων/νου, συνιστά προσαύξηση της περιουσίας της και δεν δικαιολογείται από φορολογηθέντα εισοδήματα της ιδίας.

 

Η έρευνα συνεχίζεται, όπως συνηθίζει να λέει ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου