Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πρωταγωνιστές και συντελεστές γιόρτασαν την πετυχημένη πορεία των σειρών του ΑΝΤ1

Μία ακόμη επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΑΝΤ1 να κερδίζει τις εντυπώσεις και το στοίχημα στη Μυθοπλασία.
Παραγωγές υψηλού επιπέδου, πολυπρόσωπα καστ και ξεχωριστά σενάρια δικαίωσαν ως επιλογές και πρωταγωνίστησαν στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού καθ’ όλη τη  διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς προσφέροντας μία αυθεντική τηλεοπτική εμπειρία στους τηλεθεατές. 
 
Οι σειρές «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Μην Ψαρώνεις» και «Πέτα τη Φριτέζα» θα συνεχίσουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέα συναρπαστικά επεισόδια ενώ, η καθημερινή κοινωνική σειρά «Η Επιστροφή» ολοκλήρωσε έναν εξ αρχής προγραμματισμένο πλήρη κύκλο επεισοδίων, ο οποίος στην πορεία εμπλουτίστηκε με νέο, καθηλωτικό περιεχόμενο. 
Οι δημιουργοί, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές των σειρών γιόρτασαν με ένα ξεχωριστό πάρτι το τέλος των γυρισμάτων στο οποίο έδωσαν το παρών στελέχη και εργαζόμενοι του ΑΝΤ1. Μεταξύ αυτών και ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος δήλωσε: «Μετά την συγκινητική ολοκλήρωση της «Επιστροφής», το καθηλωτικό φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», και τις υποσχέσεις που άφησαν οι σειρές «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην Ψαρώνεις», γιορτάζουμε την επιτυχημένη πορεία της Μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1 και δίνουμε υποσχέσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν για την οποία έχουμε σχεδιάσει ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο».
 
 
Η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» τερμάτισε πρώτη και τον Ιούνιο με μερίδιο τηλεθέασης 21% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Ιούνιος 2019) ήταν επίσης πρώτη και στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό τηλεθέασης 20,4%. Από τον Σεπτέμβριο της νέας σεζόν, η δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επιστρέφει με νέα επεισόδια. 
 
 
Την ίδια στιγμή, πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της ήταν τον Ιούνιο και η κωμική σειρά  «Πέτα τη Φριτέζα» με ποσοστό τηλεθέασης 19,8% επίσης στο «18-54». Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» έχει ήδη ανανεώσει το ραντεβού της για τον επόμενο Σεπτέμβριο όπως αντίστοιχα και η κωμική σειρά «Μην Ψαρώνεις» η οποία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο.
Τέλος, η καθημερινή κοινωνική σειρά «Η Επιστροφή» ολοκλήρωσε τη σεζόν καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης 18,2% με τον Ιούνιο να σημειώνει τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό «18-54» συνολικά 19,7%.
 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου