Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο φυγόδικος Κυριακίδης πουλάει το Alert tv

Αγοραστή αναζητά του γιου του, Μιχάλη, ο φυγόδικος επιχειρηματίας Πέτρος Κυριακίδης, προκειμένου να πουλήσει το τοπικής εμβέλειας “Alert tv”. Πρόκειται για τον τηλεοπτικό σταθμό που “βγάζει” πρόγραμμα, εκτός των άλλων, και ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος. Μέχρι στιγμής παρά το γεγονός ότι έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις, με ενδιαφερόμενους, δεν έχει επέλθει συμφωνία για την πώληση του καναλιού. Ο βασική αιτία που αποτρέπει τους επίδοξους αγοραστές στο να ολοκληρώσουν το deal, έχει να κάνει με το γεγονός ότι το κανάλι έχει μεγάλες οφειλές στο Δημόσιο.

 

Το ALERT TV αποτελεί την μετεξέλιξη των περιφερειακής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών Geronymo Groovy TV και ΚΑΝΑΛΙ 10. Ως Geronymo Groovy Tv – από το 1991- αποτέλεσε την απόλυτη τηλεοπτική επιλογή των νέων που βρήκαν στο GJTV ένα μέσο για να διασκεδάζουν αλλά και να επικοινωνούν καθώς το κανάλι.

 

Το 2003 ο σταθμός αλλάζει ιδιοκτησία αλλά και προσανατολισμό. Μετονομάζεται σε Κανάλι 10 και με την δημοσιογραφική σφραγίδα του Γιώργου Τράγκα, ως νέου ιδιοκτήτη, προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μια ευρεία γκάμα εκπομπών, τόσο ειδησεογραφικού όσο και Lifestyle ενδιαφέροντος.

 

Το 2012, ως Sunny πλέον ο σταθμός ακολουθεί πιο εμπορικούς δρόμους και αναλαμβάνει με επιτυχία, να “γνωρίσει” στο τηλεοπτικό κοινό καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από infomercial εκπομπές που απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του εμπορικού κόσμου αλλά και της προτίμησης των τηλεθεατών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου