Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Από το protagon.gr στην Max media

Δεν πήγε καλά ο Γενάρης και το ίδιο φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και το Γενάρη η διαφήμιση στις τηλεοράσεις. Η μέση πτώση εσόδων ήταν της τάξεως του 10% με σημαντικές ανακατανομές λόγω μεταβολής των μεριδίων τηλεθέασης. Έτσι υπάρχει κανάλι που διατήρησε σταθερό το τζίρο του σε σχέση με πέρυσι και άλλο όπου οι απώλειες αγγίζουν τα επίπεδα του 20%. Η σημαντική πτώση τζίρου δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε περικοπές εφ όσον η κατάσταση παγιοποιηθεί.

 

Επανέρχονται τα σενάρια που θέλουν το site protagon ν’ αλλάζει χέρια. Ωστόσο όπως έχουμε γράψει και κατά το παρελθόν, ο Χρήστος Μεμής, δεν δείχνει διάθεση να μπει σε περιπέτειες. Το πιθανότερο σενάριο είναι ενόψει τον εκλογών να υπάρξει ενίσχυση του επιτυχημένου portal.

 

Τα podcasts είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ακουστικού περιεχομένου διεθνώς και η 24MEDIA πάντα συνεπής στις εξελίξεις των digital media, εισάγει εκπομπές στο δίκτυο και τα brands της.

 

Σάλος ξέσπασε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών όταν αποκαλύφθηκε ότι επί έξι συναπτά έτη η ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού Τύπου) στην οποία Πρόεδρος είναι ο κ. Θέμης Μπερεδήμας και μέλος της Ομοσπονδίας δήλωνε λιγότερα από τα μισά εγγεγραμμένα μέλη  προκειμένου να πληρώνει λιγότερες εισφορές.

 

Πωλητήριο έχει μπει σε κανάλι τοπικής εμβέλειας, με τον ιδιοκτήτη του να αναζητά εναγωνίως αγοραστή.

 

Την είσοδο της και επίσημη έναρξη λειτουργίας στην ελληνική αγορά από 15 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Max Media.  

 

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ιδιοκτήτες του ραδιοφώνου ζητώντας την κατάργηση της απόφασης της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, με την οποία κηρύχθηκε υποχρεωτική η συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ της ΕΤΕΡ και της ΕΙΙΡΑ

 

H Monogram, το νέο Digital Media House, προχώρησε σε συνεργασία με το ιατρείο Skin Medical Secrets της Δερματολόγου Αφροδισιολόγου Αγνής Αλμπανοπούλου.

 

Περίπου 200.000 ευρώ αύξησε τη μισθολογική δαπάνη ο ΕΔΟΕΑΠ με απόφαση κατά πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία προβλέπει τη μετατροπή των συμβάσεων των απασχολούμενων γιατρών ορισμένου χρόνου με δελτίο παροχής υπηρεσιών σε αορίστου με σύμβαση εργασίας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου