Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Οι Μπακοκαϋµενάκηδες ενδιαφέρονται και για το «Εθνος»

Ιδιαίτερα προχωρημένες είναι πλέον οι συζητήσεις ανάμεσα στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη και τους ανθρώπους που εκπροσωπούν στις διαπραγματεύσεις τον Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της στήλης, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην υπογραφή προσυμφώνου, εξέλιξη που καταδεικνύει ότι έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που είχαν ανακύψει κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι προ ημερών υπήρξε και απευθείας επικοινωνία του Δ. Μπάκου με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατέστησε σαφές προς τον συνομιλητή του ότι έχει αποφασίσει να αποεπενδύσει από το Open. Κεντρικό ρόλο στις παρασκηνιακές συζητήσεις από την πλευρά των Μπακοκαϋμενάκηδων φαίνεται ότι έχει ο επικοινωνιολόγος Θωμάς Βαρβιτσιώτης, ενώ συμβουλευτικό ρόλο λέγεται ότι διαδραματίζει και ο δημοσιογράφος ιδιοκτήτης του site liberal.gr και της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Θανάσης Μαυρίδης, ο οποίος φαίνεται ότι έχει αναπτύξει δίαυλο επικοινωνίας με τον έναν εκ των δύο εφοπλιστών.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, βασικό ρόλο στο σύστημα των Μπακοκαϋμενάκηδων είχε και εξακολουθεί να έχει ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κωνσταντινίδης. Από τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα προκύπτει ότι οι Μπακοκαϋμενάκηδες όχι μόνο έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στα μέσα ενημέρωσης, αλλά ήδη έχουν καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που προβλέπει τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μιντιακού ομίλου, αφού, εκτός από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Open, Action24 και Kontra, θέλουν κι ένα ολοκληρωμένο «μπουκέτο» από έντυπα και sites.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που στις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τον Ιβάν Σαββίδη συμπεριλαμβάνονται οι τίτλοι του «Εθνους» και της οικονομικής εφημερίδας «Ημερησία».

Επί της ουσίας, οι Μπακοκαϋμενάκηδες θέλουν να επανιδρύσουν σε όλα τα επίπεδα τον όμιλο που είχε επί χρόνια ο μεγαλομέτοχος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (στην οποία είναι μέτοχοι), Γιώργος Μπόμπολας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00