Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Σε αδιέξοδο ο διευθυντής ειδήσεων του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Εκτός διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των Μπακοκαϋμενάκηδων βρίσκεται το αθλητικό site sdna.gr, που, ως γνωστόν, ανήκει στον ευρύτερο κύκλο των Μέσων που χρηματοδοτεί ο ομογενής επιχειρηματίας.

Δυσκολεύουν τα πράγματα σε ακόμη ένα Μέσο που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν αναφερόμαστε στα δύο κομματικά («Αυγή» και «Κόκκινο»), που ήδη αναζητούν φως στο απόλυτο οικονομικό τούνελ.

Προβλήματα έχει αρχίσει και αντιμετωπίζει (εκ νέου) η εφημερίδα «Μακεδονία», αφού, εκτός από τις χαμηλές κυκλοφορίες, προέκυψαν και οι υπέρογκες αυξήσεις στην τιμή του χαρτιού.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο διευθυντής Ειδήσεων του Open, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, αφού είναι αποκομμένος από τα όσα εκτυλίσσονται στο κανάλι που διευθύνει.

O πόλεμος στην Ουκρανία και ο πληθωρισμός δεν άφησαν ανεπηρέαστη ούτε τη συνδρομητική Netflix, καθώς ανακοίνωσε ότι έχασε 200.000 συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο, ενώ η αποχώρηση από τη Ρωσία τής κόστισε
700.000 συνδρομητές. Η μετοχή μειώθηκε τη Μ. Τρίτη κατά 26%, με άμεση συνέπεια την απώλεια περίπου 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων (37 δισεκατομμύρια ευρώ) από την κεφαλαιακή αξία της εταιρείας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00