Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Τζόνι Ντεπ: Η σχέση με τον Μέριλιν Μάνσον και οι ναρκωτικές ουσίες

ντεπ

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον βίαιο και τοξικό γάμο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ στην πολύκροτη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μετά τα επεισόδια λεκτικής και σωματικής βίας μεταξύ του πρώην ζευγαριού, τις καταθέσεις των μαρτύρων και τα οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα από τον κοινό τους βίο, στο φως ήρθε και η φιλία του Τζόνι Ντεπ με τον εκκεντρικό  τραγουδιστή, Μέριλιν Μάνσον, ο οποίος σημειώνεται πως έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες για χρήση ναρκωτικών, ο 58χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως μαζί με τον Μάνσον έχουν κάνει χρήση κοκαΐνης και ότι μία φορά έδωσε στον τραγουδιστή ένα χάπι «για να σταματήσει να μιλάει τόσο πολύ».

Χαρακτηριστικό είναι  ότι ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ επέμεινε σε ένα μήνυμα που είχε στείλει ο Τζόνι Ντεπ σε φιλικό του πρόσωπο, τον Οκτώβριο του 2013, στο οποίο έγραφε: «Πιστεύει ότι η περουβιανή μου περίοδος με έχει κάνει τέρας και ότι καταστρέφω τη σχέση…».

Ο ηθοποιός ερωτηθείς αν με την έννοια «περουβιανή περίοδος» εννοεί την κοκαΐνη, απάντησε θετικά.

Το «κουτί κοκαΐνης»

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Χερντ έδειξε στον Ντεπ ένα κουτί, συνδέοντάς το με τη χρήση κοκαΐνης. Ο 58χρονος ηθοποιός βλέποντάς το απάντησε πως «αυτό το κουτί ήταν δώρο από κάποιον και δεν θα έβαζα εκεί μέσα κοκαΐνης ,αλλά όπως το βλέπω τώρα θα μπορούσε να χωρέσει», κάνοντας την δικαστική αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου