Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ξεκαθάρισµα Τσίπρα στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Εξιλαστήριο θύμα ο Νίκος Ξυδάκης

ÅÈÍÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ 2019 / ÁÐÏÔÅËÅÓÌÁÔÁ ÓÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÓÔÇÍ ÐË. ÊÏÕÌÏÕÍÄÏÕÑÏÕ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Να ελέγξει πλήρως τα κομματικά ΜΜΕ επιδιώκει ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των γενικότερων ανακατατάξεων που κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να περιορίσει πλήρως τις… ενοχλητικές φωνές εκ των έσω ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Στην κατεύθυνση αυτή, φαίνεται πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση η «καρατόμηση» του διευθυντή του ρ/σ «Στο Κόκκινο», Νίκου Ξυδάκη,
παρότι ο τελευταίος έχει καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά ακροαματικότητας του σταθμού.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ανήκει στην πλευρά της εσωκομματικής μειοψηφίας και έχει ιδιαιτέρως στενές σχέσεις με στελέχη όπως ο Νίκος Φίλης παίζει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση που φαίνεται να έχει πάρει η Κουμουνδούρου και η οποία έχει προκαλέσει ουκ ολίγες μουρμούρες στο εσωτερικό της. Η συγκεκριμένη εξέλιξη εκ των πραγμάτων σχετίζεται με το γενικότερο ξεκαθάρισμα που κάνει ο κ. Τσίπρας στο κόμμα, όπως προκύπτει και από τις αλλαγές που προωθεί στο Συνέδριο για τον τρόπο εκλογής αρχηγού και Κεντρικής Επιτροπής.

Το κλίμα, άλλωστε, στα κομματικά Μέσα είναι εκρηκτικό λόγω των τεράστιων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν «Αυγή» και «Κόκκινο». Μάλιστα, την Τρίτη έγινε κινητοποίηση κάτω από τα γραφεία της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού, με τους εργαζομένους να αντιδρούν στις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί σε σχέση με τη δραστική μείωση του προϋπολογισμού που έχουν αποφασίσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ.

Στο στόχαστρο της πλειονότητας των εργαζομένων βρίσκονται οι κύριοι Δρόσος και Αρβανίτης, που έχουν αναλάβει την υλοποίηση του σχετικού project. Το εν λόγω δίδυμο έχει επιφορτιστεί, εκτός των άλλων, και με την κατάθεση προτάσεων για την εξεύρεση ενός πιθανού επενδυτή, που θα μπορούσε να βρει κοινούς κώδικες με την Κουμουνδούρου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member