Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Θα χωρίσουν τελικά Σκορδά – Λιάγκας;

Μετά το σίριαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, στον ΣΚΑΪ φαίνεται να προχωρούν ένα βήμα περισσότερο στο κομμάτι της μυθοπλασίας, καθώς φέρονται να έχουν κλείσει την Ελένη Ράντου για το λανσάρισμα μιας νέας κωμικής σειράς.

Εχει μέλλον ακόμη, όπως φαίνεται, ο ΑΝΤ1 μέχρι να αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα για το αν θα χωρίσουν οι τηλεοπτικοί δρόμοι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Μέχρι τότε τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν…

Το Queen.gr λανσάρει την πλήρως ανανεωμένη ταυτότητά του, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο περιεχομένου, και κάνει «ένα μεγάλο restart», ακολουθώντας τον παλμό της σημερινής γυναίκας, των «θέλω» και των αναγκών της για ενημέρωση και ψυχαγωγία, σε μια κοινωνία που διαρκώς μεταβάλλεται. Σχεδιαστικά, το νέο Queen.gr ακολουθεί minimal design και σύγχρονη αισθητική, σε ένα mobile first και user friendly περιβάλλον.

Η Socialab δημιούργησε για λογαριασμό της Anytime, του direct brand της Interamerican, μια καμπάνια στο digital περιβάλλον ενόψει ενός μεγάλου διαγωνισμού για την κλήρωση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Για την ενδυνάμωση, την ενίσχυση και την ενσωμάτωση των γυναικών στο εργασιακό περιβάλλον μίλησε η Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, στο συνέδριο «Women Forum – Diversity and inclusion», στην πρώτη της τοποθέτηση από τότε που ανέλαβε καθήκοντα στη νέα διοικητική ομάδα των Nova – Wind. «Οι γυναίκες είναι ισχυροί παράγοντες αλλαγής και, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον βιώσιμο για όλους, είναι απαραίτητη η υποστήριξη και η συμμετοχή τους σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας», δήλωσε μεταξύ άλλων

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου