Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Δεν προχωρά η εξυγίανση στα media του ΣΥΡΙΖΑ

Τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη, συνάντησε αντιπροσωπία της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Αλέξη Σκαναβή, και τον γενικό γραμματέα, Τάσο Μπούρα. Στην κουβέντα ετέθησαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ένα οργανωμένο πλαίσιο διανομής της κρατικής διαφήμισης σε εφημερίδες και sites επεξεργάζεται η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να δώσει τέλος στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.

Κάτι άσχημα νέα κυκλοφορούν σε σχέση με τα media του ΣΥΡΙΖΑ, αφού, όπως φαίνεται, η προσπάθεια εξυγίανσης δεν προχωρά.

Ξεκίνησε η συνεργασία της ΕΡΤ με την εταιρεία NEEDaFIXER για τα γυρίσματα της σειράς της Βικτόρια Χίσλοπ «Μία νύχτα τον Αύγουστο».

Διορία τριών χρόνων έχουν οι πάροχοι δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης προκειμένου να λάβουν τη νόμιμη άδεια κατασκευής κεραιών για το δίκτυο που κατέχουν και αφορά τις κεραίες, για τις οποίες έχουν ήδη υποβάλει δήλωση στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Κατασκευών Κεραιών (ΣΗΛΥΑ). Αυτό προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που πέρασε στον πρόσφατο N. 4915/2022 περί καταπολέμησης της διαφθοράς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου