Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πλάνο αναβάθµισης και µεταγραφές στο skai.gr – Επικεφαλής του εγχειρήματος η Εύη Κουτσαυτάκη

H στήλη σάς έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες για την απόφαση της διοίκησης του ΣΚΑΪ να προχωρήσει σε σειρά σημαντικών παρεμβάσεων στον ενημερωτικό τομέα από τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των ενεργειών ενίσχυσης που εξετάζονται στο μέτωπο τόσο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων όσο και των αντίστοιχων εκπομπών, έχει δρομολογηθεί ήδη η αναβάθμιση του ιστοτόπου skai. gr, καθώς ήταν πανθομολογούμενο στο Νέο Φάληρο πως δεν είχε ακολουθήσει τα προηγούμενα χρόνια τις δομικές ανακατατάξεις που εξελίχθηκαν στο πεδίο της διαδικτυακής ενημέρωσης.

Εξάλλου, είναι κοινός τόπος στα υψηλά κλιμάκια του ομίλου πως το να δοθεί ισχυρό στίγμα από τον ιστότοπο skai.gr είναι πλέον ισχυρή προϋπόθεση για να επανέλθει το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού στις επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων, καθώς έχει απολέσει την πάλαι ποτέ αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία του. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος της διοίκησης για την ιστοσελίδα του
τηλεοπτικού σταθμού του Γιάννη Αλαφούζου είναι το γεγονός ότι επικεφαλής του εγχειρήματος έχει τεθεί η ίδια η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία πριν από λίγο καιρό προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφές στελεχών.

Πλέον, αναζητείται φόρμουλα εμπλοκής στο γενικότερο περιεχόμενο και τη θεματολογία του site των αρχισυντακτών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, προκειμένου να εξασφαλιστούν η άμεση ανάρτηση και ο ανάλογος «χρωματισμός» των ειδήσεων.

Με τον τρόπο αυτόν καθίσταται σαφής η επιθυμία για την ενεργοποίηση ενός σημαντικού κομματιού του στελεχιακού δυναμικού του ΣΚΑΪ στον στόχο της εξέλιξης της ομώνυμης ιστοσελίδας σε σημείο αναφοράς στην όλο και μεγαλύτερη δεξαμενή της ενημέρωσης των πολιτών μέσω Internet.

Σημειώνεται πως αντίστοιχη στόχευση έχει τεθεί και για το kathimerini.gr, το οποίο επίσης δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την επιρροή και την επίδραση της εφημερίδας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου