Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Διαβάστε στα Παραπολιτικά: Πώς η κυβέρνηση θα απαντήσει στις ανατιμήσεις – Σχέδιο οκτώ σημείων κατά της ακρίβειας

Παραπολιτικά

Αυτή την Κυριακή, 26 Μαρτίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές.

Αύριο, Κυριακή 26 Μαρτίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ

Σχέδιο οκτώ σημείων κατά της ακρίβειας

• Ποιες κατευθυντήριες εντολές έδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο, τι υλοποιούν τα αρμόδια υπουργεία και ποιες συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα αναληφθούν το προσεχές διάστημα

• Ποιες πολιτικές μάχες θα κριθούν στο ράφι των σούπερ μάρκετ

Άρθρο

Άδωνις Γεωργιάδης
Εχουμε κι άλλα όπλα κατά της αισχροκέρδειας

Συμφωνία για LNG
Big deal Ευρώπης – ΗΠΑ

Τι εντυπωσιακό ετοιμάζει το Μέγαρο Μαξίμου
Ρύθμιση-έκπληξη για ευρωεκλογές και μικτό σύστημα

Ετοιμο το εκλογικό πακέτο

Τι θα γίνει με τη λίστα στις ευρω-εκλογές
Τα μηνύματα των τελευταίων γκάλοπ

Διαβάστε στο Secret

Ο Τσίπρας ελπίζει σε πολιτική νεκρανάσταση
Και σενάρια ανασχηματισμού επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο
Ενα οφειλόμενο «ευχαριστώ» στη φίλη μου Ζέζα Ζήκου, που έφυγε…

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους στα «Π»
«Περιμένουμε την εισήγηση για την τέταρτη δόση»
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας τονίζει ότι χάρη στον εμβολιασμό σώθηκαν πάνω από 20.000 συμπολίτες μας

Η εισβολή συνεχίζεται – Ο Ψυχρός Πόλεμος ξεκίνησε
Ο Κύριλλος και οι πρώτες αναταράξεις στο Κόσοβο

Γιώργος Γεωργαντάς, υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
«Πώς απαντούμε στην επισιτιστική απειλή των ημερών»

ΣΥΡΙΖΑ
Ποια σενάρια εκνευρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα

ΚΙΝ.ΑΛ.
Τα ψηφοδέλτια με τα ονόματα των υποψηφίων

497
secret

 

Αυτό το Σάββατο 26 Μαρτίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver

Πρώτη δοκιμή: Honda HR-V e:HEV 1.5 i-MMD 131 PS. Το νέο υβριδικό ιαπωνικό SUV εκπλήσσει με την τεχνολογία και την ποιότητά του. Volvo C40 Recharge 408PS AWD. Το ηλεκτρικό σουηδικό μοντέλο που σπάει το κατεστημένο με τον χαρακτήρα και τις επιδόσεις του. BMW 220i Coupe. Ένα από τα τελευταία σπορ κουπέ μοντέλα που ξυπνάει τον πραγματικό οδηγό μέσα σου! Ακόμη, συγκρίνουμε το νέο Peugeot 308 με το Audi A3 και δοκιμάζουμε τα ηλεκτρικά Mustang Mach-E GT των 487 ίππων και BMW iX40 και το εντελώς νέο Renault Megane E-Tech Electric.

Insider. Εξηγούμε τα πάντα για τη χρήση υγραερίου & MOTO AND BIKER. Αφιέρωμα για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη με νέα μοντέλα, δοκιμές και ειδήσεις από τον κόσμο των 2 τροχών.

Η Απελευθέρωση ενός Έθνους: Το Σάββατο 26 Μαρτίου ο νέος τόμος της μνημειώδους σειράς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Από την Επανάσταση των Ελλήνων στην ίδρυση του ελληνικού κράτους

Μη χάσετε τον τέταρτο τόμο της σειράς «Η απελευθέρωση ενός έθνους» με τίτλο «Η Επανάσταση στα πεδία των μαχών» μέρος B’. Στον τόμο αυτό οι αναγνώστες θα «περιηγηθούν» στα σημαντικότερα στρατιωτικά γεγονότα των τελευταίων τεσσάρων ετών (1824-1827) του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα, στην ξηρά και στη θάλασσα, μάχες και ναυμαχίες με αίσια έκβαση που έδωσαν περαιτέρω ώθηση στην πάλη για ανεξαρτησία, αλλά και ηχηρές αποτυχίες και όλεθροι από τον κατακτητή που όμως ποτέ δεν κατέβαλαν το ηθικό, το σθένος και τον πόθο ελευθερίας των Ελλήνων.

& ΜΑΖΙ,

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σάς πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, για την παράσταση «ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ»

Το βραβευμένο θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου, φέτος στο θέατρο Μικρό Χορν με τους Γιώργο Πυρπασόπουλο, Ηλία Βαλάση, Στέλιο Δημόπουλο και Μαρία Νεφέλη Δούκα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Το βραβευμένο θεατρικό έργο «Αξύριστα Πηγούνια» του Γιάννη Τσίρου («Άγριος Σπόρος», «Αόρατη ‘Ολγα», «Τα Μάτια Τέσσερα») το οποίο τιμήθηκε με το A΄ βραβείο νέου συγγραφέα το 2004 από το ΥΠΠΟ, παρουσιάζεται από τις 7 Οκτωβρίου αυτή τη φορά στο Θέατρο Μικρό Χόρν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη. Στο φετινό ανέβασμα του έργου, στο ρόλο του Σάββα είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και στους ρόλους του Κυριάκου, του Μαρινάκη και της Ιρίνας, βλέπουμε και πάλι τους Ηλία Βαλάση, Στέλιο Δημόπουλο και Μαρία Νεφέλη Δούκα, αντίστοιχα. Για το έργο: Το σημαντικό αυτό θεατρικό κείμενο, 15 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα και πάνω από 20 μετά την πρώτη του γραφή, αποδεικνύεται πιο σύγχρονο και πιο επίκαιρο από ποτέ. Η ανθρώπινη εκμετάλλευση, η κατάσταση των μεταναστών, η σεξιστική αντιμετώπιση της γυναίκας, η οικονομική ανισότητα και οι σχέσεις εξουσίας -τα ζητήματα που θίγει το έργο- έχουν μάλλον διογκωθεί στις μέρες μας, παρά αμβλυνθεί. Τα «Αξύριστα Πηγούνια» έρχονται μετά από δέκα και πλέον χρόνια, που η χώρα μας ζει καθοριστικές εξελίξεις, για να προβληματίσουν και να συγκινήσουν, σαν να μιλούν για το εδώ και το τώρα. Τα «Αξύριστα Πηγούνια» είναι ένα ρεαλιστικό, κοινωνικό δράμα με υπαρξιακές και ποιητικές προεκτάσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00