Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Restart στο Action24 µε εφηµερίδα και νέο πρόγραµµα

Σε δομικές αλλαγές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Action24, στην έκδοση εφημερίδας στις 7 Μαΐου και στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού site προχωρά ο ιδιοκτήτης του ομίλου, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Ολα αρχίζουν στις 4 Απριλίου, με το λανσάρισμα του νέου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα συνοδεύεται από πολλές και σημαντικές αλλαγές στη βραδινή ζώνη, μετά και την αποχώρηση του πολύπειρου δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά από το κανάλι. Ο Παναγιωτάκης, που αναλαμβάνει και τη διεύθυνση του σταθμού, έχει καταλήξει ήδη στον βασικό κορμό των εκπομπών.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το σχετικό ρεπορτάζ, την καθημερινή βραδινή εκπομπή του Action24, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τonight», θα την παρουσιάζει από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 ο δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος. Από κει και πέρα, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθούν και καινούργιες εκπομπές, όπως το «Μπραντε-φερ», που θα παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα βράδυ οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Κοραή και Δημήτρης Τάκης.

Κάθε Τρίτη, με νέο concept, θα παρουσιάζεται η εκπομπή του Γιάννη Πολίτη, που συνεχίζεται, ενώ από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή στη βραδινή ζώνη θα βρίσκεται η Αθηναΐς Νέγκα. Δύο φορές την εβδομάδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θα δημιουργηθεί μια ζώνη με ερευνητικές εκπομπές. Εκτός όμως από τις αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό, ο Διονύσης Παναγιωτάκης αποφάσισε να προχωρήσει και στην έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου. Διευθυντής του νέου φύλλου θα είναι ο Γιάννης Πολίτης, έχοντας ως διευθυντή σύνταξης τον Γιώργο Ντουδεσκέα.

Σε ρόλο συμβούλων έκδοσης θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Χρήστος Μπάρλας και Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος, εκτός των άλλων, θα έχει την ευθύνη και των συνεντεύξεων. Την εμπορική διεύθυνση του Action θα έχει ο προερχόμενος από τη Νova Δημήτρης Βάγιας. Παράλληλα με τα δύο νέα projects, το αφεντικό του Action24 ετοιμάζει και ένα ανταγωνιστικό site, που θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εφημερίδα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου