Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Mad Clip: Πότε θα κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος

Μόλις έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο θάνατος του γνωστού τράπερ από τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου άφησε πίσω του μουδιασμένους τους θαυμαστές του και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του οι αγαπημένοι του άνθρωποι αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τον νέο του δίσκο, ο οποίος θα περιλαμβάνει τραγούδια που ο Mad Clip είχε ηχογραφήσει πριν τον θάνατό του.

Ο δίσκος θα φέρει τον τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» – πρόκειται για τη φράση που του χάρισε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το album θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου, ενώ ο Mike Stathakis, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Mad Clip, έκανε την εξής έκκληση:

«29/4 είναι η επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Peter Mad Clip! Όποιος έχει σκοπό να κάνει κυκλοφορία εκείνη τη μέρα θα παρακαλούσα σαν φόρο τιμής ως προς τον Peter να τη μεταθέσει για άλλη μέρα! Η μέρα αυτή ανήκει στον Peter! Money and Drugs can’t live in poverty!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00