Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Τα «Τρία μίλια» έρχονται στο Star

Την ελληνική σειρά «Τρία μίλια» λανσάρει το Star το αμέσως επόμενο διάστημα.

Eνα ημίωρο δελτίο ειδήσεων προσφέρει το BBC News σε όλα τα κρατικά τηλεοπτικά Μέσα που αποτελούν μέλη της EBU, με αφορμή την πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία. Το BBC, που επίσης απαγορεύθηκε στη Ρωσία, αντέδρασε άμεσα και δημιούργησε ειδικό δελτίο ενημέρωσης για τον πόλεμο στην πλατφόρμα του TikTok, σε δύο γλώσσες, στα αγγλικά και τα ρωσικά.

Η ΕΡΤ ανταποκρίθηκε στην έκκληση της ΕΣΗΕΑ να δοθούν επιπλέον αποζημιώσεις στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στο μέτωπο του πολέμου. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. αποφάσισε να δοθούν επιπλέον 100 ευρώ ανά ημέρα παραμονής στην εμπόλεμη περιοχή στην ημερήσια αποζημίωση που προβλέπεται.

Ξεκινά η σταδιακή δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων του σταθερού ευρυζωνικού Internet για οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές Cosmote, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Η αναβάθμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

Κάθε άλλο παρά δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού, όπως συμβαίνει και με την Ιωάννα Μαλέσκου, η συνέχιση ή μη της εκπομπής τους θα τεθεί επί τάπητος τον ερχόμενο Μάιο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου