Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN:«Σύννεφα» στη σχέση Λάτσιου – Παναγιωτόπουλου

Κάθε άλλο παρά κώδικες επικοινωνίας έχουν καταφέρει να βρουν -μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον- ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Open, Γιάννης Λάτσιος, και ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Βλέπετε, ο δεύτερος δεν κρύβει την αγωνία του για το γεγονός ότι, ενώ η χώρα διανύει μια πολιτικά φορτισμένη περίοδο και οι διεθνείς εξελίξεις είναι ραγδαίες, το κανάλι της Παιανίας αδυνατεί να δώσει ισχυρό στίγμα, παρά τα -κατά κοινή ομολογία ηχηρά ονόματα που διαθέτει στην αιχμή του δόρατος σε ό,τι αφορά το πολιτικό και το διεθνές ρεπορτάζ.

Μάλιστα, σε μία από τις συσκέψεις που έλαβαν χώρα στα μέσα της εβδομάδας και πριν από την εισβολή Πούτιν στην Ουκρανία, ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός ότι η ψυχαγωγία αδυνατεί να ενισχύσει την ενημέρωση στην προσπάθειά της να δώσει στίγμα.

Οπως λένε οι γνωρίζοντες, με τον τρόπο αυτόν επί της ουσίας άφησε αιχμές για τη στρατηγική του Λάτσιου να ρίξει βάρος στην επόμενη σεζόν, επιχειρώντας παράλληλα να βγάλει εαυτόν από το κάδρο των ευθυνών. Ωστόσο, για ακόμα μία φορά χρησιμοποίησε την τακτική που παραπέμπει στην παροιμία με το γαϊδούρι και το σαμάρι, καθώς από τη μια εκφράζει τα παράπονά του, αλλά από την άλλη επ’ ουδενί στέκεται στο πραγματικό πρόβλημα, το οποίο φυσικά αγγίζει την απροθυμία της πλευράς Σαββίδη να επενδύσει περαιτέρω στον τηλεοπτικό σταθμό.

Στο μεταξύ, το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για μεγάλη δυσαρέσκεια -όσον αφορά το γενικότερο κλίμα που επικρατεί- ενός προσώπου που συνδέεται άμεσα με τον
Χρήστο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Mega. Ο λόγος για τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη, διευθυντή σύνταξης των ειδήσεων, για τον
οποίο κάποιοι διαμηνύουν ότι δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Αντώνη Λιάρου…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00