Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η συζήτηση για την αμυντική ενίσχυση της χώρας στο ηλεκτρονικό περιοδικό της Βουλής

Η συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής, των νομοσχεδίων για την προμήθεια των φρεγατών και των επιπλέον έξι αεροσκαφών Rafale, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ κυριαρχεί στο 37ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του …Περιστυλίου!».

Στο νέο τεύχος οι αναγνώστες μπορούν επίσης να διαβάσουν για τα ακόλουθα θέματα:

Την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει μεταξύ άλλων την ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία και τον διπλασιασμό των δόσεων, από 24 σε 48, στις φορολογικές υποχρεώσεις των συνταξιούχων.

Την επιχειρημα­τική αξιοποίηση της έρευνας για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο της ενημέ­ρωσης των μελών της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής από ειδικούς επιστήμονες.

Τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την κατασκευή του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Τους τέσσερις άξονες για την αλιευτική πολιτική έως το 2027 και το σημαντικό έλλειμμα σε θέματα θαλάσσιας προστασίας που διαπιστώνουν οι επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ.

Την αύξηση των ακαθάριστων εσόδων των εταιρειών διαδικτυακού τζόγου τα τελευταία δύο χρόνια.

Τη στήριξη της προσβασιμότητας από το Υπουργείου Τουρισμού των ατόμων με αναπηρία.

Την επαναλειτουργία της διώρυγας της Κορίνθου.

Την πρωτοβουλία της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για τη διεκδίκηση της έδρας του Ευρωπαϊκού Συντονιστικού Κέντρου Καταπολέμησης της Διαφθοράς.

Στην ενότητα της Κοινοβουλευτικής Διπλωματίας οι αναγνώστες μπορούν να βρουν ρεπορτάζ σχετικά με:

Τη συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου.

Την εκστρατεία ευαισθητοποίησης της διεθνούς κοινής γνώμης για τη διαφύλαξη της Αγίας Σοφίας ως μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στην ενότητα του Πολιτισμού, κυριαρχούν:

Οι διαδικτυακές «Αναγνώσεις» στην έκθεση «Εγώ την αλήθεια… Υπομνήματα, Ενθυμήματα, Αφηγήσεις, Διηγήσεις», η οποία παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Η έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Σπύρος Μουστακλής: Ένας Ελεύθερος Πολιορκημένος», που προλογίζει ο Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας. Συγγραφέας του βιβλίου είναι η σύζυγος του αντισυνταγματάρχη, αγωνιστή κατά της χούντας, Σπύρου Μουστακλή, Χριστίνα Δημητρακάκη-Μουστακλή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου