Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN: Βλέπει εκλογές και ψάχνει στίγµα ο Παναγιωτόπουλος- Η αδράνεια Σαββίδη και ο απρόσμενος σύμμαχος

Θεωρεί ότι το Open εξελίσσεται σε κομπάρσο των εξελίξεων

Την ώρα που ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του Open, Γιάννης Λάτσιος, περιμένει με αγωνία ένα νεύμα από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη για το διαθέσιμο μπάτζετ της παρούσας σεζόν (προκειμένου να προβεί σε μια σειρά περαιτέρω διορθωτικών κινήσεων), αλλά κυρίως της επόμενης, ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έχει τις δικές του ανησυχίες και προτεραιότητες.

Παρά τη χαμένη φετινή σεζόν, σε επίπεδο τόσο ψυχαγωγίας όσο και ενημέρωσης, ο δημοσιογράφος επιχειρεί να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη για την ανάγκη να δοθεί από το κανάλι της Παιανίας ισχυρό στίγμα ενόψει της πιθανότητας πρόωρης προσφυγής σε εθνικές εκλογές, αλλά και εν μέσω της έντονης πολιτικής συγκυρίας που διανύει η χώρα.

Βλέπετε, το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του σταθμού είναι εδώ και καιρό ουσιαστικά απών από τις επενδύσεις του στα media (σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν τα ΜΜΕ που ελέγχει καθίσταντο βασικοί άξονες της επιθυμίας του να παρεμβαίνει τακτικά στα πολιτικά πράγματα και της προσπάθειας για την ανάδειξή του ως κεντρικού παίκτη στη σκακιέρα της εξουσίας) έχει προβληματίσει έντονα τον Χρ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βλέπει ότι το Open εξελίσσεται σε κομπάρσο των εξελίξεων.

Η ανησυχία του καθίσταται ακόμα πιο εύλογη εξαιτίας της γενικότερης απόστασης που κρατά από τις εν Ελλάδι ασχολίες του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα ερείσματα του καναλιού στο πολιτικό σκηνικό. Οι πιθανότητες μέχρι στιγμής δεν είναι με το μέρος του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείεται να βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια.

Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ψάχνει διακαώς συμμαχίες στα μέσα ενημέρωσης και, ως εκ τούτου, οι δεσμοί που τον συνδέουν με τον Ιβάν Σαββίδη θα μπορούσαν να αποτελέσουν την απαρχή μιας νέας εποχής συμπόρευσης για τους δυο τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου