Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Πυξ Λαξ: Η οργισμένη δήλωσή τους για την υπόθεση ασέλγειας ανήλικης από μουσικό τους

Γιαννόπουλος - ντράμερ Πυξ Λαξ

Οργίλη τοποθέτηση από το συγκρότημα Πυξ Λαξ αναφορικά με την υπόθεση του μουσικού, με το οποίον συνεργαζόταν το συγκρότημα στο παρελθόν, και έχει καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης.

Το συγκρότημα, μετά την αρχική του αντίδραση, προχώρησε σε νέα δήλωση, αυτή τη φορά μέσω του ΑΝΤ1, και προειδοποιεί όποιους επιχειρήσουν να εμπλέξουν το όνομα των Πυξ Λαξ με την υπόθεση.

«Όποιο μέσο ή άτομο έχει προσπαθήσει να συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε στο παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει ήδη ειδοποιηθεί από τη δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει θα κινηθούμε νομικά άμεσα γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορεί να θίγει δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες» αναφέρθηκε, ειδικότερα, στη δήλωση.

Σημειώνεται πως ο μουσικός έχει καταδικαστεί, σε πρώτο βαθμό, για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης για διάστημα άνω του ενός έτους.

Φαίνεται ότι εκμεταλλευόταν το στάτους του, ως ατόμου υπεράνω υποψίας, για να ασελγεί στο παιδί.

Η φρίκη που βίωνε, αποκαλύφθηκε από την ανήλικη όταν ήταν 8 ετών και σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας αποκάλυψε όλα όσα είχε βιώσει στα χέρια του μουσικού.

Πρωτόδικα ο 70χρονος καταδικάστηκε σε ποινή 12 ετών με αναστολή, ενώ η δίκη του σε δεύτεροι βαθμό θα γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου