Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Social μπάχαλο: Ο influencer

Ετσι που λέτε, μπήκε στη ζωή μας ένα νέο είδος ανθρώπου ή, απλά, ένα νέο είδος επαγγέλματος, που λέγεται influencer. Είναι αυτός –ή αυτή– που έχει πάρα πολλούς followers στο Instagram, γι’ αυτό και τους λένε Instagrammers.

Και τι κάνουν; Φωτογραφίζουν non stop τον εαυτό τους και τη ζωή τους και τα αναρτούν στον μαγικό τόπο του Instagram. Ναι, το Instagram είναι ένας νέος, πολύ ιδιαίτερος τόπος, γεμάτος… «επιδειξίες, ψώνια και ξέκωλα» – όπως λέει ένας φίλος.

Αυτά τα νεαρά κυρίως παιδιά που ζουν μόνο στον τόπο του Instagram, δημοσιοποιώντας τη ζωή τους και την καθημερινότητά τους, απέκτησαν ακόλουθους, οι οποίοι, λέει, επηρεάζονται από τις αναρτήσεις τους.

Ο Instagrammer/ influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ένα απ’ αυτά τα παιδιά, που με πάνω από ένα εκατομμύριο followers λύνει και δένει. Πληρώνεται αδρά από εταιρείες, τηλεοπτικές εκπομπές, τραγουδιστές της πίστας και celebrities για να τους προβάλλει. Δίνει και δώρα. Το μεγαλύτερο δώρο που ανακοίνωσε είναι ένα διαμέρισμα ρετιρέ – επιπλωμένο, με θέα την Ακρόπολη, αξίας 100.000 ευρώ.

Και για να έχει μεγαλύτερη απήχηση, έκανε τον διαγωνισμό με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Ηρθε όμως η υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη και τα ανέτρεψε όλα. Γιατί όλοι
ασχολήθηκαν και όλοι είχαν γνώμη – όπως και ο Κοψιάλης άλλωστε. Και οι followers τον ξέσκισαν.

Το #Cancel_Kopsialis κατέκλυσε το Instagram και το Twitter, γιατί ο Κοψιάλης μπλέχτηκε με την υπόθεση βιασμού «ξεπλένοντας» τον κολλητό του Δημήτρη Φιντιρίκο και ανάρτησε ομοφοβικά σχόλια για τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, που ξεσκέπασε την υπόθεση (μετά το κράξιμο που έφαγε όμως, τα έσβησε).

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα αδέλφια Αντετοκούνμπο να διακόψουν τις επαφές μαζί του –τον έκαναν unfollow, όπως λένε στη γλώσσα του Instagram– και θα συνεχίζουν τον διαγωνισμό με το διαμέρισμα μόνοι τους, από τις δικές τους σελίδες.

Ο κορυφαίος Ελληνας influencer εξαφανίστηκε για ένα χρονικό διάστημα, αναστέλλοντας τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά επανήλθε. Ευτυχώς.

Αλλιώς πώς θα ζούσαμε χωρίς τις αναρτήσεις του; Τι θα γινόμασταν χωρίς τα stories του Κοψιάλη; Ασε με, είμαι να σκάσω!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου