Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Απίστευτη ανατροπή στο DWTS: «Πάγωσαν» την ώρα της αποχώρησης

DWTS

Το «Dancing With The Stars» επέστρεψε δυναμικά το βράδυ της Παρασκευής (14/1) για να κάνει το βράδυ μας μας πιο χορευτικό και πιο λαμπερό.

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και χάρισαν μοναδικές στιγμές σε τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στους τέσσερις κριτές Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.

Στο τέλος της βραδιάς όμως, δυστυχώς, κάποιο ζευγάρι έπρεπε να αποχωρήσει και να αποχαιρετίσει το σόου μια για πάντα.

Η Βίκυ Καγιά είχε πάρα πολύ άγχος την ώρα που έπρεπε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό ότι πρέπει να ψηφίσει το αγαπημένο του ζευγάρι επειδή η αποχώρηση θα ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες και τα δύο ζευγάρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα βρισκόντουσαν απέναντι από τους κριτές που θα έπαιρναν την τελική απόφαση και έχασε τα λόγια της, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν αγχωμένη.

Στο τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη και η Χριστίνα Βραχάλη, ήταν εκείνες με τη χαμηλότερη βαθμολογία και στάθηκαν απέναντι από τους κριτές με τους παρτενέρ τους.

Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και είδαν την πόρτα της εξόδου από το «Dancing with the stars» ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης, με την πρώτη να «παγώνει» καθώς ήταν αισιόδοξη για το μέλλον της στο «DWTS» από το οποίο και αποχώρησε… νωρίς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00