Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ξανά μαζί Ιβάν Σαββίδης και ∆ηµήτρης Μελισσανίδης- Συζητούν και για συνεργασία στα media

Στο πρόσφατο παρελθόν ανήκει ο «παγετός» που είχε παρατηρηθεί στις σχέσεις των επιχειρηματιών Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη αφού εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχουν αποκατασταθεί στον απόλυτο βαθμό οι σχέσεις των δύο ανδρών.

 

Έτσι, εκτός από τα μεγάλα projects που συνδέονται με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το «Πόρτο Καρράς», οι ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίες φέρονται να συζητούν και το ενδεχόμενο συνεργασίας στα media.

 

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης, που έχει αποφασίσει να κάνει βήματα πίσω σε σχέση με την εμπλοκή που έχει στα media, επανεξετάζει παλαιότερη πρόταση, σύμφωνα με την οποία η πλευρά Μελισσανίδη, σε συνεργασία με τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη (που μετέχει στο Δ.Σ. της Dimera), έδειξε διάθεση να αναλάβει το management τόσο του τηλεοπτικού σταθμού Open όσο και των ιντερνετικών Μέσων (ethnos.gr, imerisia.gr αλλά και του αθλητικού sdna.gr).

 

Πριν από καιρό, ο «Τίγρης» φέρεται να είχε κάνει μια πρώτη συζήτηση, διερευνώντας τις προθέσεις του ομογενούς επιχειρηματία σε σχέση με το Open.

 

Όπως έχει γράψει η στήλη, οι οικονομικές απαιτήσεις της πλευράς Σαββίδη υπήρξαν αποτρεπτικές για το όποιο ενδιαφέρον από τη μεριά Μελισσανίδη. Και αυτό γιατί ο Ιβάν φαίνεται να ζητά περί τα 70 εκατ. ευρώ για να πουλήσει το κανάλι. Είναι τα χρήματα που έχει δαπανήσει όλα αυτά τα χρόνια για να φτιάξει έναν τηλεοπτικό σταθμό που πλέον κινείται σταθερά πίσω από την ΕΡΤ.

 

Εσχάτως, όμως, και ενόψει της ανάγκης να ρίξει εκ νέου χρήματα στο Open, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι επανήλθε στις συζητήσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εξετάζοντας αυτήν τη φορά παλαιότερη πρόταση του τελευταίου, που προέβλεπε την ανάληψη του management της επιχείρησης.

 

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το αν θα καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα οι σχετικές συζητήσεις, ένα είναι δεδομένο: Το γεγονός ότι ο νέος ιδιοκτήτης της «Ναυτεμπορικής», μετά την εφημερίδα, το site και την εκτυπωτική μονάδα, αναζητά την απόκτηση και τηλεοπτικού σταθμού.

 

*Δημοσιεύθηκε στο Secret  στις 8/01/2022

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00