Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Άγριες Μέλισσες: Ο σύζυγος της Βιολέτας επιστρέφει

Πήγε καλεσμένος στο Πρωινό και ανακοίνωσε το comeback του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος όπως είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, είπε το «ναι» στο τηλεοπτικό του comeback, ύστερα από συζητήσεις με τους ανθρώπους της σειράς.

«Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες. Από τον Γενάρη ξαναμπαίνω. Ευλογημένα τα Kappa Studio, σήμερα έκανα τέσσερα ραντεβού εδώ. Μίλησα με τον παραγωγό, θα πάρω τα σενάρια, θα κάνω fitting στα ρούχα και το βράδυ έχω και πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής.

Από το καλοκαίρι το συζητούσαμε με τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβανη, οι οποίοι ήρθαν στην Επίδαυρο. Ήθελαν να δουν τη δική μου διαθεσιμότητα και κατά πόσο εγώ το θέλω. Τον ρόλο μου τον αγάπησα, παρότι είναι λίγο τζαναμπέτης. Είναι πολύ ωραία η κατάσταση στο Διαφάνι», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

«Όταν είσαι σε μία δουλειά τι θέλεις; Να περνάς καλά κατ’ αρχάς! Και με το πέρασμα του χρόνου επιζητάς να είσαι με αγαπητούς συναδέλφους και φίλους. Η δουλειά μας είναι δύσκολη, δηλαδή να είσαι 17 ώρες στον δρόμο είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο. Οπότε κοιτάζεις πόσο καλά μπορείς να περάσεις. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που έχουν μπει τώρα είναι φίλοι μου», πρόσθεσε ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς ως «Σταμάτης Μαυρουδής»

Ο Σταμάτης Μαυρουδής είναι ο σύζυγος της Βιολέτας, με τον οποίο ποτέ δεν πήρε διαζύγιο καθώς εκείνος την εγκατέλειψε για τα μάτια μιας τραγουδίστριας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00