Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Social μπάχαλο: ΠΑΣΟΚ, «Ράδιο Αρβύλα», Φουρθιώτης και δεν συµµαζεύεται!

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό», άκουσα να φωνάζουν στην τηλεόραση καμιά δεκαπενταριά νοματαίοι και νόμισα ξαφνικά ότι μπήκα στη χρονοκάψουλα και βρέθηκα στη δεκαετία του ’80.

Δεν έχω καταλάβει. Οταν έγινε αρχηγός η Φώφη Γεννηματά, δεν άλλαξαν όνομα και ΑΦΜ και έγιναν ΚΙΝ.ΑΛ.; Τώρα, γιατί φωνάζουν πάλι ΠΑΣΟΚ;

Το Facebook πάντως οργίασε με τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη. Εχει, λέει, 18 ακίνητα και καταθέσεις -κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ- σε ξένες τράπεζες. Και τα γράφουν τώρα; Πάμε παρακάτω, γιατί όλα τα social media έδωσαν ρέστα αυτήν την εβδομάδα. Υπήρξε πολύ «φαΐ».

Από ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Τράγκα και Ροζίτα Σώκου μέχρι Μένιο Φουρθιώτη και τα πορνό videos του Στάθη Παναγιωτόπουλου των «Ράδιο Αρβύλα» ήταν τα καυτά θέματα που απασχόλησαν τους επαναστάτες του πληκτρολογίου.

Ποιος θα περίμενε ότι από τους «Αρβύλα» ο πιο «παντοφλέ» της ομάδας θα έκανε τέτοια πράγματα; Δεν φτάνει που μάθαμε ότι είχε γκόμενες, τις βιντεοσκοπούσε και ανέβαζε τα video σε porno site.
Τς τς τς τς.

Τόση χολή και αντιπάθεια για τον Γιώργο Τράγκα και τη Ροζίτα Σώκου δεν τη φανταζόμουν. Εγραψαν ότι ο Τράγκας ζούσε με 10 χάπια ημερησίως εδώ και πολλά χρόνια στη βίλα του στη Νότια Γαλλία και πως ερχόταν μία φορά το εξάμηνο και μας κουνούσε το δάχτυλο μιλώντας για σκάνδαλα.

Εγραψαν ότι η Ροζίτα Σώκου ήταν μια γυναίκα ανέραστη, που περίμενε να πεθάνουν κάποιοι για να τους ξεφτιλίσει. Τον Δαλιανίδη τον είχε καλεσμένο κάθε εβδομάδα σπίτι της και μετά τον θάνατό του τον «ξέσκισε». Το ίδιο και πολλούς ακόμα.

Λυσσάξανε και με τη μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία της Τατιάνας Στεφανίδου να έχει στην εκπομπή της τον Φουρθιώτη μετά από επτά μήνες που είχε να μιλήσει. Ουάου! Την είπαν από βασίλισσα του κουτσομπολιού μέχρι ιέρεια του σκληρού reality και της υποκουλτούρας.

Και επιπλέον έχεις και τον ΓΑΠ να χορεύει το ζεϊμπέκικο της ήττας.

Social μπάχαλο, σου λέω, κούκλα μου. Ή όπως το έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Ολη η Ελλάδα ένα απέραντο τρελοκομείο»!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου