Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η επίσκεψη Λάτσιου και οι έριδες στο Open

Tην πρώτη του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Open πραγματοποίησε την Τρίτη ο Γιάννης Λάτσιος .

Την ξενάγηση ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής του καναλιού της Παιανίας, Σπύρος Στουφής, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η πληροφορία περί κατ’ ιδίαν συζήτησης που είχε για μερικά λεπτά με τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο στο γραφείο του τελευταίου.

Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στους διαδρόμους, ενώ χαιρέτησε με ευγένεια το στελεχικό δυναμικό.

Πλέον, μένει να φανεί αν το ίδιο κλίμα θα διατηρηθεί και την κρίσιμη στιγμή της λήψης αποφάσεων σχετικά με το μπάτζετ που διεκδικεί ο ίδιος από την ιδιοκτησία, προκειμένου να προχωρήσει στις βελτιωτικές κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες για να ξεκολλήσει το Open από τον πάτο της τηλεθέασης.

Αυτή, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι η πιο δύσκολη εξίσωση που θα κληθεί να λύσει. Οπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, οι χαμηλές επιδόσεις του καναλιού δημιουργούν διαφόρων ειδών έριδες, η σημαντικότερη από τις οποίες αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής και στο οποίο πρωταγωνιστούν η παρτενέρ του Ακη Παυλόπουλου, Ευλαμπία Ρέβη , και η αρχισυντάκτρια Γεωργία Λινάρδου, οι οποίες δεν έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μέχρι στιγμής κοινούς κώδικες.

Εσχάτως η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, με τον Άκη Παυλόπουλο να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του, ζητώντας από τη διεύθυνση Ενημέρωσης και προσωπικά από τον Χρ. Παναγιωτόπουλο άμεσες λύσεις, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να σημειωθεί ότι οι πιο… σκληροπυρηνικοί κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανή αντικατάσταση της δημοσιογράφου, ρίχνοντας μάλιστα στο τραπέζι το όνομα της Δέσποινας Βλεπάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00