Το γεύµα του Πλεύρη στον ΣΚΑΪ µε διευθυντές

Γεύμα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ είχε μέσα στην εβδομάδα ο Θάνος Πλεύρης με τον επικεφαλής του Ενημερωτικού Τομέα του τηλεοπτικού σταθμού, Βασίλη Παπαδρόσο, και τον διευθυντή του ραδιοφώνου, Βασίλη Χιώτη.

Παρόντες ήταν και μια σειρά επιτελικών στελεχών της ενημέρωσης του καναλιού, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το θέμα της δημοσιογραφικής κάλυψης της δύσκολης συγκυρίας που βιώνει η κοινωνία σε ό,τι αφορά το μέτωπο της πανδημίας, αλλά και τα μηνύματα περί ατομικής ευθύνης, τήρησης των μέτρων προστασίας και αύξησης του εμβολιασμού, για την εκπομπή των οποίων τα ΜΜΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

 

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός αυτό συνιστά ακόμα μία ένδειξη της γενικότερης κινητικότητας που επικρατεί στους κόλπους του ΣΚΑΪ, σε μια προσπάθεια να κερδηθεί εκ νέου το στοίχημα της ταύτισης του σταθμού με την ενημέρωση, στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα από τη διοίκηση.

 

Μάλιστα, η προσπάθεια αυτή απέφερε καρπούς τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η κατάσταση στα νούμερα τηλεθέασης, και ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

 

Την ίδια στιγμή, η επέλαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Mega τα Σαββατοκύριακα, με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, δημιουργεί διάφορες ζυμώσεις και για την αντίστοιχη του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος από κοινού με τη διοίκηση και τη Διεύθυνση Ενημέρωσης φαίνεται να αναζητούν νέα ώθηση.

 

Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο έναρξης της εκπομπής στις 5 το πρωί, ωστόσο κάτι τέτοιο κρίνεται μέχρι νεωτέρας οικονομικά ασύμφορο, καθώς θα πρέπει να επιστρατευτεί μία επιπλέον βάρδια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…