Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Νέο project αναζητούν Alpha και Νίκος Κοκλώνης

Εκτός από τη Nova, που συνέστησε τη Nova Media Productions, άλλος ένας όμιλος δημιούργησε εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ο λόγος για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, που στις αρχές του
περασμένου Οκτωβρίου συνέστησε την ΑΝΤΕΝΝΑ Studios Μονοπρόσωπη Α.Ε.

Και ο ένατος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (90 επεισόδια), που μεταδίδεται από τον Alpha, εντάχθηκε στον Ν. 4487/2021. Ο προϋπολογισμός των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται σε 1.897.542 ευρώ και το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στο 40%, ήτοι στα 759.016 ευρώ. Το κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται στα 21.083 ευρώ.

Η Super Kiki με τον Γιώργο Βελισσάρη είναι αυτοί που θα τραγουδήσουν και πάλι στο show του Alpha «Just the 2 of us» (αρχής γενομένης από το Σάββατο), κατόπιν της σχετικής ψηφοφορίας του κοινού.

Από το αρχείο του 2018 ανέσυρε το ΕΣΡ την υπόθεση παραβίασης ποιότητας τηλεοπτικού προγράμματος κατά του ΑΝΤ1 και της περιβόητης εκπομπής «Game of love», που μεταδιδόταν τη σεζόν 2017- 2018, επιβάλλοντας τρία χρόνια μετά τρία πρόστιμα, συνολικού ύψους 45.000 ευρώ.

Στις 27 Νοεμβρίου στις 17.55 και κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα, ο Διονύσης Ατζαράκης επαναφέρει μέσα από τη συχνότητα του Open την τηλεοπτική εκπομπή «ΤΑΞΙ».

Νέο project με παρουσιαστή τον ίδιο φαίνεται να αναζητούν από κοινού Alpha και Νίκος Κοκλώνης, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχία του «Just the 2 of us», με ένα νέο πρόγραμμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου