Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera….Μέχρι 24 Νοεμβρίου οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

Η The Newtons Laboratory διακρίθηκε στα φετινά London International Awards, αποσπώντας Bronze Βραβείο στην κατηγορία TV / Cinema: Humor, με την ταινία «Ληστεία» για τη Wind.

Σε αύξηση 4% οδηγήθηκαν φέτος τα media costs παγκοσμίως, καταγράφοντας μεγαλύτερη από την αρχικά αναμενόμενη αύξηση του 3% στην αρχή του 2021, σύμφωνα με στοιχεία της ECI Media Management.

Τη θέση της Marketing Director στο e-shop.gr αναλαμβάνει η Νίκη Προδρόμου, ως επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και της οργάνωσης του Τμήματος Marketing της εταιρείας.

Το Douleutaras εγκαινιάζει τον θεσμό Douleutaras Pros Academy, ο οποίος έρχεται να προσφέρει στους επαγγελματίες συνεργάτες του (υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες κ.λπ.) το πρόγραμμα πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη», σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η United Group, κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Nova στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι στη θέση νέου CEO της εταιρείας Vivacom της Βουλγαρίας ορίζει τον Nikolai Andreev, με ανάληψη καθηκόντων από την 1η Δεκεμβρίου.

Ξεκίνησαν την Παρασκευή και θα διαρκέσουν μέχρι τις 24 Νοεμβρίου οι εκλογικές διαδικασίες στον ΕΔΟΕΑΠ, με τους έχοντες διά ζώσης δικαίωμα ψήφου να μπορούν να το
ασκούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου