Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη της συνέντευξη στην Έλεν ντε Τζενέρις

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχωρεί η Μέγκαν Μαρκλ στην Έλεν ντε Τζενέρις.

 

Τις δύο κυρίες συνδέει μακροχρόνια φιλία αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα συναντηθούν τηλεοπτικά αλλά και η πρώτη φορά που η δούκισσα του Σάσεξ θα εμφανιστεί σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η διάσημη παρουσιάστρια γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα καταφύγιο σκύλων, όπου η πρώην ηθοποιός συζητούσε αν θα υιοθετούσε το πρώτο της κατοικίδιο. Η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε εκείνη τη συνάντηση που την έπεισε τελικά η Έλεν ντε Τζενέρις να υιοθετήσει τελικά το σκυλί.

Στη συνέντευξη η Μέγκαν Μαρκλ θα μιλήσει για τη ζωή της πριν τη γνωριμία και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ θυμάται αστεία περιστατικά από την εποχή που δούλευε ως ηθοποιός και οδηγούσε η ίδια χωρίς σοφέρ, ενώ η πόρτα του αυτοκινήτου της από την πλευρά του οδηγού ήταν χαλασμένη.

«Οι σεκιουριτάδες πάντα έλεγαν: “Break a leg” Ελπίζουμε να τα καταφέρεις! Αλλά, σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά», είπε η 40χρονη Μέγκαν Μαρκλ, που βρέθηκε στον καναπέ της Έλεν ντε Τζενέρις, γειτόνισσά της πλέον στο σπίτι της στο Μοντεσίτο.

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν την αναγνώρισαν οι σεκιουριτάδες, η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι: «Νομίζω ότι πιθανότατα το είπαν σε όλους. Τόσο καλοί ήταν».

Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε επίσης ότι συνήθιζε να οδηγεί ένα παλιό Ford Explorer Sport με «μια δική του ζωή», όπως την περιέγραψε. Θυμήθηκε ότι το κλειδί στην πόρτα του οδηγού δεν λειτουργούσε, επομένως είχε έναν μοναδικό τρόπο να μπαίνει και να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

«Πάρκαρα στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω. Έτσι πηγαινοερχόμουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, ήταν ηθοποιός στην Warner Brothers. Μη χάσετε την υπόλοιπη αυριανή μας συνέντευξη», έγραψε η Έλεν ντε Τζενέρις στην ανάρτησή της στο Ιnstagram για να διαφημίσει τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκ που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00