Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza Media…Σκληραίνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε Nova και Cosmote

Δηλώσεις της Ολλανδής δημοσιογράφου Ι. Μπέουχελ φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη στην «Καθημερινή», γεγονός που ενισχύει τη φημολογία που θέλει τη ναυαρχίδα του Φαλήρου να κρατά αποστάσεις από τις κυβερνητικές επιλογές. Φυσικά, από την κυβέρνηση εξακολουθούν να «υποκλίνονται» στο μεγαλείο της «Καθημερινής», αδιαφορώντας για την κατά καιρούς κριτική. Επί τη
ευκαιρία, να σας πω ότι ο πιο φανατικός αναγνώστης του φύλλου είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας.

Σκληραίνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα στη Nova και την Cosmote. Και ακόμη είναι αρχή, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν αυτά που έπονται.

Αρχισε να ασχολείται, και μάλιστα πολύ ενεργά με τον ΣΚΑΪ ο ισχυρός άνδρας του ομίλου, Γιάννης Αλαφούζος.

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στις 22.00, θα ξεκινήσει από τα κανάλια Nova η νέα σειρά θρίλερ «Ridley Road», με την Aγκνες Ο’ Κέισι. Αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής Eβραίας, η οποία εγκαταλείπει την άνετη ζωή της στο Μάντσεστερ και παρεισφρέει σε ένα νεοναζιστικό κίνημα, το οποίο εξαπλώνεται γρήγορα στο Λονδίνο.

Aπό πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα εξώδικα μεταξύ των σταθμών, με τον ΑΝΤ1 να κάνει την αρχή, επιθυμώντας να διαφυλάξει τη «Φάρμα», ένα από τα φιλόδοξα projects για το β’ μισό της σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου έστειλε εξώδικο στον Alpha για να προλάβει μελλοντικά spoilers.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου