Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera… Προβληματισμός για το οικονομικό site της «Καθημερινής»

Με το δεξί ξεκίνησε η συνεργασία του «Φιλελεύθερου της Κύπρου» και του «Βήματος της Κυριακής», αφού η υποδοχή που επεφύλαξε το αναγνωστικό κοινό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αλλαγές στη διευθυντική ομάδα πασίγνωστου ενημερωτικού portal δρομολογούνται κατά το προσεχές διάστημα.

Εξακολουθούν να προβληματίζουν οι επιδόσεις του οικονομικού site της «Καθημερινής», με τον Θέμη Αλαφούζο να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με τη Liquid Media, η Kansevelli Enterprises Ltd σταματά τη συνεργασία της με το Gazzetta.gr.

Εννιά χρόνια κυκλοφορίας γιόρτασε η «Εφημερίδα των Συντακτών» το προηγούμενο Σάββατο, φιλοξενώντας ένα σούπερ επετειακό ένθετο.

Από δω και στο εξής, τα νέα επεισόδια των σειρών «Αγριες μέλισσες» και «Ηλιος» θα προβάλλονται πρώτα αποκλειστικά στη νέα, υπό κατασκευή, υπηρεσία του ANT1 (ΑΝΤ1+). Αυτό θα είναι το κίνητρο προκειμένου ο όμιλος του Αμαρουσίου να εγγράψει συνδρομητές στη νέα streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Παράλληλα, στα σκαριά βρίσκεται η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στην ίδια λίστα θα συμπεριληφθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2022, στο Κατάρ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου