Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Τα μυστικά μιας κάμερας στα Γλυκά Νερά

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά μετά την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας ότι η άτυχη νεαρή μητέρα λίγες ώρες πριν βρει το θάνατο από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναζητούσε -άγνωστο γιατί- πλάνα από την κάμερα του σαλονιού.

Η πληροφορία προέρχεται από το περιβάλλον της Σουζάνας Ντελά Κουέστα, μητέρας της Καρολάιν. Φιλικό πρόσωπο της μητέρας αποκάλυψε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως στις 10 Μαΐου (η Καρολάιν δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου) η νεαρή
μητέρα είχε προσπαθήσει δεκάδες φορές με το κινητό της να εντοπίσει ή να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα ασφαλείας που έβλεπε στο σαλόνι της μεζονέτας.

Είναι η ίδια αυτή κάρτα μνήμης που ο συζυγοκτόνος πιλότος είχε βγάλει από την κάμερα τη μοιραία Τρίτη και την πέταξε στην
τουαλέτα.  Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν αναγκαστεί να αδειάσουν το βόθρο του σπιτιού προκειμένου να την εντοπίσουν, καθώς θεωρούσαν ότι «έκρυβε» όχι μόνο απαντήσεις, αλλά ίσως και μυστικά που θα φώτιζαν τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την αφαίρεση της κάρτας, ο 33χρονος είχε ξηλώσει από το ταβάνι του σαλονιού και την κάμερα ασφαλείας που εντοπίστηκε αργότερα πεταμένη στο πάτωμα.

Όπως ανέφερε ο συγκεκριμένος φίλος της οικογένειας της Καρολάιν στον ΑΝΤ1 «ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές
να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως
να την οδήγησε στο θάνατο. Όμως, χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Πλέον το νέο ερώτημα που τίθεται είναι τι ήταν αυτό που έψαχνε μανιωδώς να ανακτήσει από την κάμερα η 20χρονη κοπέλα και αν ήταν αυτό που με κάποιο τρόπο οδήγησε στη δολοφονία της. Το σίγουρο είναι ότι αναζητούσε κάτι που είχε λάβει χώρα μέσα στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανακριτικές Αρχές ανέμεναν την ανάλυση της κάρτας μνήμης, προκειμένου να δια πιστωθεί εάν ο καθ’ ομολογία
δολοφόνος την είχε αφαιρέσει πριν ή μετά το στυγερό έγκλημα, κίνηση που θα διαφώτιζε το αν ο πιλότος είχε ή όχι σχεδιάσει να δολοφονήσει τη σύζυγό του.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν είχαν καταφέρει να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αυτό και η κάρτα μνήμης απεστάλη
στην κατασκευάστρια εταιρεία της κάμερας στην Κίνα. Ούτε όμως από εκεί υπήρξε η αναμενόμενη απάντηση. Όπως έγινε γνωστό οι γονείς
της Καρολάιν δεν πιστεύουν ότι ο Μπάμπης είχε παράλληλη σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του και θεωρούν πως πίσω από τη δολοφονία της κόρης τους βρίσκεται κάτι πιο σοβαρό από αυτό, κάτι που είχε μάθει η Καρολάιν και ίσως γι’ αυτό να αναζητούσε στοιχεία από την κάμερα.

 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου