Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Φήµες για πρόταση Κοκλώνη σε Open

Δυνατά στο παιχνίδι της τηλεόρασης έχει εισέλθει ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος διευρύνει ολοένα και περισσότερο τους επιχειρηματικούς του ορίζοντες. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζει σοβαρά να προχωρήσει, και μάλιστα άμεσα, στην έκδοση tabloid εφημερίδας, ενώ επαναφέρει τις σκέψεις για τη δημιουργία του ελληνικού «Μirror» σε ηλεκτρονική μορφή. Το μεγάλο ενδιαφέρον των σχεδίων Κοκλώνη εστιάζεται, όπως είναι λογικό, στην τηλεόραση, με τις πληροφορίες να τον εμφανίζουν να κινείται σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο σχετίζεται με το ενδιαφέρον του γνωστού παραγωγού σε σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Πρόκειται για μια παλιά ιστορία, που φαίνεται ότι είχε πέσει στο τραπέζι και πριν από δύο χρόνια. Εσχάτως, όμως, ο Κοκλώνης φέρεται να ξαναζεστάθηκε, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα όσα συντελούνται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Οι πληροφορίες τον θέλουν να εξετάζει σοβαρά το σενάριο να υποβάλει επίσημη πρόταση εξαγοράς του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού στον ομογενή επιχειρηματία, με τον οποίο εξακολουθεί να διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.

Ο Κοκλώνης, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το ταμείο του Οpen κατά τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου, εξαιτίας των προκαταβολών που έχουν ληφθεί από τα media shop, είναι έτοιμος να υποβάλει επίσημη πρόταση εξαγοράς. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν όσοι ζουν από μέσα την κατάσταση στο κανάλι του Ιβάν, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά η πρόταση Κοκλώνη να έχει θετική ανταπόκριση. Αλλωστε, παρά τις διαψεύσεις και τα εξώδικα, πλέον γίνεται αντιληπτό, και μάλιστα διά γυμνού οφθαλμού, ότι δεν υπάρχει προοπτική στο Open, κάτι που έχουν αρχίσει να παραδέχονται ακόμα και οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν, που διαθέτουν τον στοιχειώδη ρεαλισμό.

Τα σχέδια του γνωστού παραγωγού όσον αφορά την τηλεόραση δεν φαίνεται να εξαντλούνται στην πρόταση εξαγοράς του καναλιού Σαββίδη. Απεναντίας, ο Κοκλώνης έχει ζητήσει από γνωστή νομικό που ασχολείται με το καθεστώς των media και το ΕΣΡ να ερευνήσει τη δυνατότητα απόκτησης της έβδομης (ορφανής) τηλεοπτικής άδειας. Μάλιστα, από τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η γνωμοδότηση που έλαβε του ανάβει το «πράσινο φως», προκειμένου να διεκδικήσει τον έβδομο σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας. Το ερώτημα είναι αν θα επιλέξει να προχωρήσει σε αυτόν τον δρόμο ή αν θα περιμένει τις αποφάσεις Σαββίδη σχετικά με την πώληση του Οpen.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ένα είναι σίγουρο: ότι ο Κοκλώνης ενδιαφέρεται, και μάλιστα σοβαρά, να επενδύσει σε κανάλι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00