Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σύννεφα στο Open: Δεν τραβάει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων – Ο Παναγιωτόπουλος χάνει το στοίχημα του …10%

Οι χαμηλές πτήσεις του δελτίου φαίνεται πως παγιώνονται για τα καλά

Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στο Open για τις επιδόσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου.

Το μεγάλο φετινό στοίχημα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διεμήνυε τόσο στην πλευρά του Ιβάν Σαββίδη όσο και στους συνομιλητές του πως το δελτίο του καναλιού της Παιανίας θα είναι μονίμως πέριξ του 10%, ανεξαρτήτως της συνολικής τηλεθέασης, φαίνεται πως δεν κερδίζεται, με τις χαμηλές πτήσεις να παγιώνονται για τα καλά.

Βλέπετε, παρά τις εκτιμήσεις του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, το δελτίο δεν εξαιρείται από τη γενικότερη μετριότητα, ενώ βεβαίως το ίδιο ισχύει και για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τους Ακη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη, η οποία επουδενί κινείται στα νούμερα των προηγούμενων σεζόν. Eκτός των άλλων, είναι κοινή πεποίθηση στους διαδρόμους του Open πως η νέα παρτενέρ του παρουσιαστή δεν έχει βρει την απαιτούμενη χημεία με την υπόλοιπη ομάδα, με την απουσία της Ντόρας Κουτροκόη να είναι απολύτως αισθητή σε όλα τα επίπεδα.

Από τη γενικότερη αυτή κατάσταση δεν είναι δυνατόν φυσικά να μην επηρεαστεί και το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος μάλιστα -πριν από την έλευση της Πόπης Τσαπανίδου- φιγουράριζε ως το απόλυτο φαβορί για την αντικατάσταση της Νίκης Λυμπεράκη.

Μοναδική εξαίρεση συνιστά γι’ ακόμα μία χρονιά η Φαίη Μαυραγάνη, που μετά το μουδιασμένο ξεκίνημά της στη σεζόν φαίνεται πλέον να βρίσκει τα πατήματά της. Ωστόσο, και με φόντο τη (μέχρι νεωτέρας αδιαπραγμάτευτη) στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές, είτε στο κομμάτι του περιεχομένου είτε των προσώπων.

Η επιμονή του αυτή δημιουργεί νέες έριδες στους κόλπους των αρχισυντακτών και των υπόλοιπων στελεχών του ενημερωτικού τομέα και στο πλαίσιο αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για μεγάλη πιθανότητα επανάληψης του φαινομένου των διαδοχικών αποχωρήσεων ακόμα και σημαντικών παραγόντων, τύπου Λιάρου.

Την ίδια ώρα, εκτός νυμφώνος βρίσκεται ο Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος πλέον παραμένει τυπικά στο Δ.Σ. και σε καμία περίπτωση δεν αναπτύσσει την αρχική του κινητικότητα.

Αυτό είναι αποτέλεσμα τόσο της δυσαρέσκειας Σαββίδη και Παναγιωτόπουλου για τους χειρισμούς του το διάστημα της εμπλοκής του στο κανάλι (καθώς δεν υπήρξε κανένα απτό αποτέλεσμα, παρά μόνο επιπρόσθετα προβλήματα και παρεξηγήσεις) όσο και της σχετικής επιθυμίας του ιδίου, αφού τώρα που ήρθαν τα δύσκολα δεν θα ήθελε να ταυτιστεί με το γενικότερο αρνητικό κλίμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου