Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media….Αποχώρησε η Χρύσα Μασούρου από την ΕΡΤ

PIAZZA MEDIA

Αποχώρησε για προσωπικούς λόγους η Χρύσα Μασούρου από την ΕΡΤ, όπου τα τελευταία δύο χρόνια κατείχε θέση εντεταλμένης συμβούλου επί του προγράμματος.

 

Συνεννόηση σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου βρίσκεται αυτό το διάστημα σε εξέλιξη, με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας του Euronews Greece. Βασική στόχευση είναι να πειστεί η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να αυξήσει τη χρηματοδότηση προς το κανάλι.

 

Δύο εβδομάδες γεμάτες σούπερ ήρωες ξεκίνησαν αποκλειστικά στην COSMOTE TV! Το COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS, το popup κανάλι αφιερωμένο στο «σύμπαν» της Marvel, έκανε πρεμιέρα χθες και θα προβάλλει ταινίες, αφιερώματα ή ντοκιμαντέρ για κάθε σούπερ ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και backstage υλικό από το Marvel Cinematic Universe.

 

Η καμπάνια Easy Leasing αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική επικοινωνία για την Avis Greece και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις Curious Ahead και Unlimited Creativity.

 

Στον «αέρα» βρίσκεται νέα καμπάνια από τη The Newtons Laboratory για την Protergia, με πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τίτλο «Τα στοιχεία της φύσης»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου