Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Γη της Ελιάς»: Ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη των Βρεττάκων;

Μπορεί όλοι να πιστεύουν πως η Αθηνά κινεί τα νήματα, τίποτα, όμως, δεν είναι όπως φαίνεται. Ο Ισίδωρος και η Ιουλία βρίσκονται απέναντι από τη χήρα του Ιπποκράτη, στη «Γη της ελιάς», αναζητώντας την αλήθεια για τη διαθήκη.

Η Μυρτάλη, αποκληρωμένη, προσπαθεί να βρει τη λύση στο πλευρό του αγαπημένου της Λυκούργου. Όλοι δείχνουν να τη στηρίζουν, να τη φροντίζουν, να την αγαπούν σαν παιδί τους…

Το μυαλό όλων πηγαίνει στην Αθηνά. Είναι, όμως, εκείνη η υπεύθυνη για το τεράστιο αυτό κακό; Η ίδια υποστηρίζει ακόμη και στη μητέρα της πως δεν φταίει για όλα όσα έγιναν στη Μυρτάλη. Λέει την αλήθεια; Όταν η Ιουλία τούς προτείνει να δώσουν ένα μερίδιο από το ελαιοτριβείο στη Μυρτάλη, Ισίδωρος και Μάνος εξοργίζονται. Διαφωνούν και αρνούνται να μοιράσουν την περιουσία διά τέσσερα, βάζοντας μέσα και την κόρη του Ιπποκράτη.

Ο στόχος του Ισίδωρου είναι να εναντιωθεί στην Αθηνά και όχι να «σπάσει» όσα τους απέμειναν. Καιρό τώρα της ζητάει να παραιτηθεί και να πουλήσει το μερίδιό της, με την κατάσταση να γίνεται πιεστική για την ίδια. Μάλιστα, ο Ισίδωρος δεν θα πάρει με καλό μάτι και την επιστροφή του Ιάκωβου, σε αντίθεση με την Ιουλία, που θα χαρεί πολύ. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν τον Ισίδωρο ύποπτο για την αποκλήρωση της Μυρτάλης.

Επιπλέον, ο πρωταγωνιστής δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο συμβολαιογράφο, τον Κωνσταντίνο. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Ο πατέρας της Μυρτάλης, πριν πεθάνει, της είπε να μην εμπιστεύεται κανέναν.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00