Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αναζητούνται λύσεις για το «Καλημέρα Ελλάδα»

Aπό την περασμένη κιόλας εβδομάδα, η στήλη σάς είχε ενημερώσει ότι στον ΑΝΤ1 προβληματίζονται ιδιαίτερα από τη φετινή πτώση του Γιώργου Παπαδάκη στα νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που όπως γίνεται αντιληπτό έχει αντίκτυπο στις συνολικές επιδόσεις του προγράμματος του καναλιού.

Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες εβδομάδες λαμβάνουν χώρα αγωνιώδεις ζυμώσεις σε υψηλότατο επίπεδο στην τηλεοπτικό σταθμό (με τη συμμετοχή βεβαίως του κορυφαίου παρουσιαστή), προκειμένου να βρεθεί λύση όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να μην παγιωθεί για όλη τη διάρκεια της σεζόν αυτή η πρωτόγνωρα αρνητική εικόνα για το «Καλημέρα Ελλάδα»

Μία από τις πιθανότητες που εξετάζονται εδώ και μερικές ημέρες είναι η αλλαγή τόσο της ώρας έναρξης της εκπομπής όσο και του κλεισίματος. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων συζητείται το σενάριο εμφάνισης του Γιώργου Παπαδάκη στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 5 το πρωί και όχι στις 6, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, ενώ θα αποχαιρετά τους τηλεθεατές στις 9 αντί στις 10.

Με τον τρόπο αυτόν, στο Μαρούσι ευελπιστούν ότι θα δημιουργηθεί μια πιοσυμπαγής τηλεοπτική βάση για τον έμπειρο δημοσιογράφο, ενώ πιθανώς θα προκύψουν καλύτερες συνθήκες και για το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, που, εκτός απροόπτου (κι αν προχωρήσει το εν λόγω σχέδιο), θα ακολουθεί και το οποίο επ’ ουδενί δρέπει τις δάφνες των προηγούμενων χρόνων. Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, οι εξελίξεις ίσως να έρθουν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι αναμένεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου